Giyimine özen göstermeye karşı cins sizin hayatınıza giren bilir mi?

Giyimine özen göstermeye karşı cins sizin hayatınıza giren bilir mi?

Ya şimdi şöyle mavi dar pantolon falan giyiyorlar düşük bel üstede tisört böyle falan giyinmesin temiz kıyafetler ve doğru yerde doğru giymesi önemli her yere kravatla falan gitmesi gerekmiyor ama güzel giyinmesi önemli güzelden kastimda bence elegant olmalı şu an elegant giyen bir erkek zor adam o parayı bulsa zaten bana bakmaz 😅
Sevgilim giyimine özen göstermeli. Giyimine önem veren, bakımlı olan kişiler kendine değer veren, kendini seven insanlardır. Özensiz ve bakımsız kişinin kendine saygısı yoktur. Sevgide de üşengeçlik yaşar.
Kıyafetine özen gösterip yanıma gelmesi beni önemsediği anlamına geliyor açıkcası
Tamam yeni olmasada olur ama temiz olsun düzgün olsun isterdim o yüzden özenli olmayan birini istemezdim.
Sevgilim olan kadının giyimine dikkat etmesini, özenli olmasını isterim. Maddi problemleri yoksa giyim konusunda rahatsızlığımı açıkça dile getirebilirim.
Cevap
11Cevap
Evet olabilir ben eşimi her türlü severim ama bakımlı olmalı.
İnsanı gördüklerinden ibaret sayma,
göremediklerinde ara,
İçidir hakikatin resmi,
dışı sadece bir manzara.” demiş...
Hz. Mevlâna
Olabilir bazen insan şapşaligi ile bazen insan giyimi ile bazen insan olduğu gibi sevmek güzel şeydir
Ben giyime çok önem veriyorum ya, kendine ait bi tarzı olsun, paspal giyinmesin.
Olabilir giyimine ozen gostermesi hiç gerekmiyor makyaj vs yapmasa hatta zira bende giyimime özen gostermem yani
Kendini özen göstermeyen birisi hayır sanmıyorum olamaz
Ben onu güzel güzel giydiririm, beraber yeni tarz oluştururuz😂
Karakteri iyiyse ben ona fark ettirmeden öğretirim özen gösterebileceğini.
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok,
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok...
Temiz olması kafî. Kıyafete anlam yüklemiyor der geçerim
Böyle şeyler değişir hep
Giyimine ve kişisel bakımına dikkat etmesi gerek
Yok olamaz. Buna önem veririm. Ona göre seçerim
Olabilir dikkat etmem öyle şeylere
Asla olamaz
Giyim bakım önemli
Olabilir
Gostermeli
Asla ben bedboy seviyorum
Bakımsız biri eşim olamaz
Olamaz