Moda & Stil 18 yaşındaki birine bu takım çocuksumu durur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Sevgilim igrenç dedi fiziğim zayıf ama leylek bacak değilim gerçekten igrençmi durur 18 yaşındaki birine bu takım çocuksumu durur? Cevapla Çocuk Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Bence sen o elbiseyi giyince başka erkekler de bakacağı için iğrenç demiştir.. gayet güzel ve şık bir elbise. 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Olur da nerede giyecek günlük değil anca tatil kasabasında 0 0 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl sevgılın ne anlıyomus bebek daha cok seksı bır elbıse gormuyomusun 0 0 Yorumla
fahiti3 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl mis gibi işte kıskanmış üstüne giyme diye yalan atıyor 0 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunu dışarda giyen de ne bileyim. 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Nerde giymeliyim acaba Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Sapıklar dadanır vallah Yorumla Soran +1 yıl Ya bizim insanlarımız o kadar azmışlar ki boydan elbise giydiğim zaman bile afedersin ama o…ç… yapıyorlar Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Vallahi öyleler arada bana bile sulanan dayılar var. Yorumla Soran +1 yıl 😵💫 oha Yorumla Soran +1 yıl Öylesiller bir kere güzel ceza alsa bidaha kimsenin g… yemez de işte bizim ülkede yok o Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Ssen videoları çıkan kamyoncu dayıları görmedin galiba her şey olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Görmedim valla Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Bence de görme ben gördüm hayattan soğudum. Yorumla Soran +1 yıl O derece yani konu ne Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Asansörde öpüşüyorlar Yorumla Soran +1 yıl Tüh Allah onların belasını neyse ya igrençler 🤢 Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Düşün öyle insanlar var dışarda Yorumla Soran +1 yıl Diyorum ya öylesil kardeşim azıtmış tüm Türkiye’ye örnek olacak bir kere ceza verilse bidaha kimsenin götü yemez ama maalesef yapılmıyor Yorumla Soran +1 yıl Neden yapsınlar ki kendilerinin tuzu kuru dışarda tacizmi edilmiş tecavüzmü edilmiş kendilerinin 7 sülalesine bir şey olmaz rahatlar Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Aynen öyle doğru diyorsun Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 605 cevap paylaştı. Siyah itici olmuş bu tasarıma 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ergen kiyafeti 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Yoo değil gayet ideal 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. durmaz bence çocuksu 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Bence çok tatlıı 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 596 cevap paylaştı. Evet öyle durur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bence sen o elbiseyi giyince başka erkekler de bakacağı için iğrenç demiştir.. gayet güzel ve şık bir elbise.
Olur da nerede giyecek günlük değil anca tatil kasabasında
sevgılın ne anlıyomus bebek daha cok seksı bır elbıse gormuyomusun
mis gibi işte kıskanmış üstüne giyme diye yalan atıyor
18 yasinda zaten çocuksun
Giy yani ama yaşına büyük durur
Hayir verici durur. Yani her onune gelen ile yatan tip olur
Bunu dışarda giyen de ne bileyim.
Nerde giymeliyim acaba
Sapıklar dadanır vallah
Ya bizim insanlarımız o kadar azmışlar ki boydan elbise giydiğim zaman bile afedersin ama o…ç… yapıyorlar
Vallahi öyleler arada bana bile sulanan dayılar var.
😵💫 oha
Öylesiller bir kere güzel ceza alsa bidaha kimsenin g… yemez de işte bizim ülkede yok o
Ssen videoları çıkan kamyoncu dayıları görmedin galiba her şey olabilir.
Görmedim valla
Bence de görme ben gördüm hayattan soğudum.
O derece yani konu ne
Asansörde öpüşüyorlar
Tüh Allah onların belasını neyse ya igrençler 🤢
Düşün öyle insanlar var dışarda
Diyorum ya öylesil kardeşim azıtmış tüm Türkiye’ye örnek olacak bir kere ceza verilse bidaha kimsenin götü yemez ama maalesef yapılmıyor
Neden yapsınlar ki kendilerinin tuzu kuru dışarda tacizmi edilmiş tecavüzmü edilmiş kendilerinin 7 sülalesine bir şey olmaz rahatlar
Aynen öyle doğru diyorsun
Hayır hiç çocuksu değil ki dhhhss
18 yaş çocuk zaten
Kötü şimdi doğruya doğru
kalbimizi mi hoplatcan
Yani daha az kararlı olması gerekiyor
Bu takım çocuksu mu sence
fiziğe göre değişir
Siyah itici olmuş bu tasarıma
bnce gayet güzel durur
Çocuksu bir kombin değil zaten bu
Fizik iyiyse güzel olur bence