Yarın 2. Buluşmaya gidicem ve çok uzun zaman oldu buluşalı sevgilimle sizce bu kombin iyi mi yardım edin

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarın 2. Buluşmaya gidicem ve çok uzun zaman oldu buluşalı sevgilimle sizce bu kombin iyi mi yardım edin

Alternatif bir kış buluşması için kombin önerisi:
1. **Üst Giyim:Kalın bir kazak veya triko tercih edebilirsin. Oversize veya rahat kesimli bir model, mini eteği dengeleyerek şık bir görünüm sağlayabilir.
2. **Alt Giyim: Mini eteği uygun kış kumaşıyla seçebilirsin. Kalın çoraplar veya taytlar ekleyerek sıcaklığı artırabilirsin.
3. **Ayakkabı:Topuklu botlar veya trendy sneakerlar kombini tamamlayabilir. Kış aylarında su geçirmez botlar da pratik bir tercih olabilir.
4. **Ceket veya Kaban:Uzun bir palto veya kalın bir ceket, hem tarzını tamamlayacak hem de sıcak tutacaktır.
5. **Aksesuarlar:Bu tarz kombinde minimal aksesuarlar tercih edebilirsin. Belki şık bir kolye veya küpe kombini tamamlayabilir.
Kendi tarzına uygun renkleri ve detayları ekleyerek bu kombini kişiselleştirebilirsin. İyi buluşmalar! ♥️
Beyaz ayakkabı mı? Bu havada? Olmamış aşko yaa kıyafet de kötü gibi sanki. Elbisen varsa altına çorap ve çizme üstüne de bi kaban. Saçlar da enseden topuz 👌🏻
Bu havada elbise? Teşekkür ederim uyuşmadık
Elbise derken çiçekli şifon elbise değil heraldeeee. Kışlık çok şık elbiseler var. Zevk meselesi rica ederim..
Cevap
43Cevap
bence iyi,
Motorcu kombini 😂 aslında hoş görünüyorsun iyi bence 😊
Motorcuyum😂
İnşallah 😀
Aklima şey geldi instegramda bir adam kızla çıkıyor falan kız garip davranıyor bunu yaptı diyor falan o aklıma geldi senle alakalı değil ama aşırı komikti
😂😂😂❤️
Teşekkür ederim canım giyeceğim herkes olumlu yaklaştı kombinimee
Renkli giyinmez oda siyah beyaz tercih edeceğini düşünüyorum ki öyle olur herhalde 😂😂
😂😂 giymez giyme
Aşkım ya içime ateş düşürme siyah giyer kesin yüzde yüz
Heyyy oda beyaz ayakkabı giymişti 🤪 baya uyumluyduk
Çok teşekkür ederim sanaa🥳🥳
😂😂 benzer işler
Pantolon paçasını çok az daha kısaltır, kırmızı bir stiletto ile kombinlersen üstündekini en az 3 kat daha şıklaştıracaksın.
Simsiyah kombine beyaz ayakkabı bence tam varoş gibi olmuş. boyunda kısa gibi görünüyor. ama bir seksilik azgınlık tipi var o arti
Göbeğiniz üşümüyo mu ya🤣
Bunun üstüne mont tarzı bir şey giyeceksindir zaten tam haliyle sorsan iyidi. Böylede güzel ama üşürsün😅
Bnce çok hoş olmuş sade sadecw biraz siyah takılarla biraz renk kattımı tamm dır 😇
Yehuu teşekkür ederim
Deri pantolonun altına şöyle saçma sapan ayakkabı uyduruyorlar ya fıtık oluyorum abiii
Bence buluşmaya gitme, ay dolunayı geçti, kötü enerji
deriye zaafım var senin tarzında bir kız bulsam nikahı basacağım
bence güzel kombin
o kiz bascak mi senle nikahi
@umutsuzlugahaykiris öyle olacağını umut ediyorum :)
40 yaş üstü dul kadın kombini
Iiimm pek uygun olmamış hem kış mevsimine tezat, bence saçını at kuyruğu yapıp yüksek bel kısa bi etek bir de uzun çizme giyebilirsin üstüne de kaban ve sade bir makyaj çok şık olursun
bence cok tatlı ve hos duruyor boy 165 var mı :)
Bence 1.58 falan
@hepmeraktanyha kısa mı dersın
Direk evlilik dairesine götürürüm ben olsam seni😋😋
Bence boğazlı bir kazak altına şık bir jean ya da kumaş pantolon kemer üzerine kaşe bir kaban hoş durur
Güzel bence montunun rengi ya da çantanın renginde bir atkı takabilirsin tarz durur küpe felan da takarsın
Altına o ayakkabıları giyme bence üstüne bir biker ya da kürk atabilirsin
Ayakkabıyı degistir birazda takı coksell olur askim
burada soracak kadar önemli olduğuna göre daha açık renk ve masum görünen şeyleri tercih etmelisin
Üst neyse de pantolon olmamış eğer böyle dersen ki illa saçlarını yukardan topla
Boy kaç senin 1.55. Mi
Ahh evet
Tarzın güzel inşallah kaderinde güzel olur
Müq ama kolye istiyor
Takacağım
Biraz daha sade olabilir. Kot pantolon kazak gibi
Evet ama aynı işyerindeyiz ve hep öyle görüyor beni bu nedenle biraz değişiklik olsun diye öyle giydim
Anladım. O zaman durum değişir ama biraz daha sade olabilir. Hatta karnını da kapatırsan daha iyi olur.
Tamam kapatırım 😅 kombin uygun mu sence giyecek bişe bulamadım
Aslında gayet güzel beğendim. Ama ikinci buluşma için uygunluğuna karar veremedim :) kendin ol kasma bu kadar. Karşındaki de insan.
Evet haklısın çok teşekkür ederim ilginiz için. Bu kombini giyelim bakalım umarım beğenir
Bunu biraz da karşındaki kişiyle ilişkine göre belirleyebilirsin. Ciddi bir ilişki ise tercihin; şahsen erkeği biraz geri adım attırır. Ben saygı duyarım ama göbeği açık giyinmesine müsaade etmem mesela :) yarın detayları bekliyorum
Göbeğimi kapatacağım😅 yarın yazarım yine Kastamonlu beyefendi
Anlaşıldı, iyi oturmalar o halde 🤚
Heyy burada mısın? Çok uyumluyduk oda bana benzer giymiş şansa bak.. beni çok beğendi göbeğimin açıklıgına bir şey demedi 🙂
Buradayım evet. Sevindim, neşen buraya kadar geliyor:) 2. Buluşmada kimse demez göbeğe laf :) ama olumlu bakıyorsanız sorun yok, iki Cihan saadeti dilerim şimdiden 🤚
Çok sağol ilgin için iyi geceler
Aksesuarları da taktın mı iş tamam gayet iyi
Oh tamam
Süper olmuş, erkeğin çok şanslı
Aaa teşekkür ederiz
Kombin güzel ama daha renkli tercih yapabilirsin
Renkli giymek istemiyorum çok parlarım
Böyle bir kombini markete falan giderken yaparım
Bu kombin değil ki pantolon bluz sade düz yani bir şeyi yok
Ceket olarak ne giyeceksin
Gayet güzel ve uyumlu geldi bana.
Güzel değil baby Rock konserine mi gidiyorsun
Karşındakinin zevki ama bence pantolon iğrenç
Daha renkli birseyler giy bence
altina mavi oantolon giusen daha guzel olabilirmis
Fazla mı rahat bu ne be 😂
Yakışmış bence kombin
Ayakkabı olamamış sanki
Pantolon hosuma gitmedi onun dışında üst güzel
Aaa neden
Ben o tarz giyinmedigim için sanirim güzel gelmedi
Anladım sağol
Deri olmamış ayakkabı hiç olmamış
Muhteşem değil ama idare ediyor
Deri severiz 😘
Çorap giyseydin keşke
Soğuk olmazmı
Gayet güzel olmuş
Ayy teşekkür ederim
Kötü
Neden ya
Cook güzel olmuss sana hersey yakısır beenceee
Fizik iyi mi dikkat çeker mi ya
İyii güzelimm dikkat çekmesini istiyor musun istemiyor musun anlayamadım?
İstiyorum tabikide
O zaman dikkat cekiyo evet fizigin güzel yani dışarda karşılaşsak bi kız olarak döner bakar maşallah derim yani ğwmwşsşmw
Hhahahaha teşekkür ederim
Ricaa ederimm
ayakkabı olmamış
Neden ya
Topuklu bot varsa daha iyi olur
Ya da normal bot
Aşkım bot varda kötü durdu bide yağmur yağıyor topuklu olmaz
Spor da olmaz yağmur da hem de beyaz siyah varsa onu giy
Aşkım yok maalesef kombine uyacak ayakkabım
Full siyah giyersede çok boğar bence beyaz renk katmış
O zaman yapacak bir şey yok güzel pantolon da bluz da uymuş
Tamam canım çok sağol