Veya sizin aklinizda başka şeyler mi var?
Mini etekli
Sportif
Dar kotlar
Taytlı
Mini elbiseli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Veya sizin aklinizda başka şeyler mi var?
normal herkesin giyindiği gibi giyinin zira kendinizi güzel veya havalı konuma getirmek için şekilden şekile girmenize gerek yok şahsi fikrim ve nefret ederim
Çiçekli elbiseler giyen kadınlar çok samimi gelmiştir gözüme öyle kadında vücut hatları belli eden şeyleride pek sevdiğimi söyleyemem bir kadının giyimi eğitimini ve edebini gösterir fikrimce ah ah nerde benim ay ışığım...
Kim kendisine ne yakışıyorsa ona göre giyinsin.
Ne erkeklerin ne de kadınların bakışı yüzünden nasıl giyineceğini düşünmek zorunda kalmasın.
Cevap
22Cevap
Bence spor olur
inan hiçbiri. Bir İstanbul hanımefendisi gibi görmek isterim aynen Atatürkün dediği gibi ne çok kapalı ne de çok açık. Ama maalesef bazılarınız amerika lisesi kızların özentisisiniz
Beyleri bilmem ama biz çıplak kız görmekten bıktık. Yakışan var ya da kaliteli giyen onlara lafım yok fakat sporcu şortu adı altında geçen iç çamaşırınndan hallice ucuz çirkin şeylerle gezenler var her şeyin yeri var bence.
KızlRa etk çok yakışıyor bence. Buarada kızlar kızlR için giyinir diye biliyordum. Sanırım erkekler kızları görse yeter, nasıl görüleceği diğer kızlarla alakalk
Her türlü görüyoruz zaten hele hele çıplak olarak g.. t a.. mmm açıkta geziyorsunuz secenege gerek yok her türden var
Ben şimdiye kadar gotu a mi açık gormedim rasltamadim
Ya hepside biri birinden güzel hepsini zamana ve mekana göre giy güzel arkadaşım. Dekolteli olması hoş olur
Kalca destekli tayt olabilir, gayet keyifli oluyo izlemesi
O kadar diyorsun
Aklimda tabi ki baska seyler var, ama burada soylersem linc yerim 😅
Yok ben varım yemezsin
Kasiga kadar yirtmacli elbiseler ve etekler cok hosuma gidiyo, onunla otururken bir bacagin tamamen disarda olmasi falan. Sen en cok ne giymekten keyif aliyosun?
çarşaflı görmek istiyorum ama seçeneklerde maalesef yok
İnanır mısın hiç dikkat etmiyorum ve ilgilendirmiyor da. Nasıl rahatsanız öyle çıkın dışarı.. 😌
Mini etek ve mini elbise kesinlikle. Sevgilimide boyle giydirmeyi severim disarda
Azıcık zeki görmek isterim ama sanırım en zoru benimki :D :D :D
Yazdığın bütün kombinler aslında güzel ama her kıza her kombin olmuyor kısacası yakışanı neyse onu giysin herkes
Tayttan gina gelmis anlasilan :d
Sen tayt mi giyiyosun 😅
@Meninist1001 arada
Mini falan giyiyo musun
Yakışanı giyin yeter fazlasına gerek yok
Sade vede zarif olarak mevsimlere göre
mini etekli de olur mini elbiseli de
Neden sizi dışarıda görelim ki
Sportif candır 😂
Sportif olmali.
Mini mini
Amac ne peki