Moda & Stil Uzun etek hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok sıradan olduğunu düşünenler için şu tarz nasıl sizce:https:// hizliresim. com/ qn9zwvj(aynı model) Uzun etek hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ben seviyorum çok hoş duruyor genelde yazın uzun yırtmaçlı etekleri tercih ederim çok derin bir yırtmaç olmycak tabiki cok az 1 4 Yorumla Soran +1 yıl neden yırtmaçlı peki yırtmaçsız etekler hakkında ne düşünüyorsun resimdeki gibi Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Ben duz şekilsiz desensiz giyiyorum bu namaz eteği gibi bunu asla giymem mesela Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Dümdüz bir şey giymem yırtmaç bir hava katıyor en azından bir de kumaşı da önemli tabiki Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bu tarz değil ama açık bir bayan giyiyorsa eğer uzun dar etekler hoş duruyor desensiz olanlar. 2 5 Yorumla Soran +1 yıl bu tarz çok mu salaş duruyor Yorumla x-Lucia-x +1 yıl evet, çok bohem Yorumla Soran +1 yıl e bu da bir tarz Yorumla x-Lucia-x +1 yıl elbette. sadece ben tercih etmem Yorumla Soran +1 yıl zevk meselesi tabi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben tesettur tarzı abıye gıyıdıgım ıcın hep yarılayıcı bakıyorlar acık seylerı sevmıyorum napayım yanı bence cok hos 2 0 Yorumla
Rüyam00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Boyum kısa olduğu için giyemiyorum 2 6 Yorumla Soran +1 yıl boyuna göre olan beden yok mu boyun kaç ki Yorumla Rüyam00 +1 yıl Bedenle alakası yok ki uzunlukla alakalı konu. Boyum 1.50 Yorumla Soran +1 yıl anladım şimdi ok Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Kisa giy sen zaten uzun durur... Yorumla Rüyam00 +1 yıl @Mertizm2834 çok güzel bir espri anlayışı... Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Kizmadin umarim... Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 632 cevap paylaştı. Eğer sende böyle zayıf be ince belli isen çok güzel duruyor 0 0 Yorumla
seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çok güzel oluyorlar ama fotodaki gibi değil Çok seviyorum ve giyiyorum 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Severim kendine güvenen kadının elbisesidir.Resimdeki gibi yere sürünmesin yeter. 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel kombinlenşrse edip ben severim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl nelerle kombinlenebilir Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Pinterest ilhamkaynağım sis gir sende bak valla yazmaya anlatmaya üşendim Yorumla
twttpotie Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl uzun etekli insanlari sosis gibi goruyorum 1 7 Yorumla Soran +1 yıl neden ya :D Yorumla twttpotie +1 yıl bacaklari gozukmuyo dumduzler Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani uzun etek işte Yorumla twttpotie +1 yıl ya kizim uzun etek bacaklari kapatiyor ya hani o yuzden sosise benzetiyorum ustu kapali alti kapali dumduz insan iste sosis gibi Yorumla Soran +1 yıl çok mu meraklısın bacaklarını görmeye Yorumla twttpotie +1 yıl hayir kardesim merakli falan degilim sadece benzetme yaptim kasma bu kadar Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bence bazı kadınlara yakışıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bazı derken? Yorumla
Uğurr1903 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Uzun etek olduğunu düşünüyorum 🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yapma ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fotoğraftaki baya seksi duruyor. Eteği kaldırıp altına giresi gelir insanın 0 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Altında 5 göçmeni gümrükten geçirir yakalanmadan 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. Dar giyimden daha iyi olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Guzel kombinlendiginde harika duruyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl nelerle kombinlenebilir Yorumla
gökçe2024 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Begenmiyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl neden peki Yorumla gökçe2024 +1 yıl Bazı insanlarda güzel ama ne yazıkki düzgün kombinleyemince komik durdugunu düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl sen ne ile kombinlersin zevkin nedir Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kıza bak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne olmuş kıza Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Çok güzel bence değil mi sence bence çok tatlı yerim Yorumla Soran +1 yıl güzel de bunda ne var ki normal kadın işte Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Benim hayalimdeki kadın buna benzer bir tane bulsam ömrümü ona adarim :( Yorumla Soran +1 yıl buna benzeyen bir sürü kişi var Yorumla
SevgilimKaynanam Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sevgilim tanışdığımız'da hep uzun etek giyinirdi 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok kötü 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. İçine girilebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben seviyorum çok hoş duruyor genelde yazın uzun yırtmaçlı etekleri tercih ederim çok derin bir yırtmaç olmycak tabiki cok az
neden yırtmaçlı peki yırtmaçsız etekler hakkında ne düşünüyorsun resimdeki gibi
Ben duz şekilsiz desensiz giyiyorum bu namaz eteği gibi bunu asla giymem mesela
Dümdüz bir şey giymem yırtmaç bir hava katıyor en azından bir de kumaşı da önemli tabiki
anladım
bu tarz değil ama açık bir bayan giyiyorsa eğer uzun dar etekler hoş duruyor desensiz olanlar.
bu tarz çok mu salaş duruyor
evet, çok bohem
e bu da bir tarz
elbette. sadece ben tercih etmem
zevk meselesi tabi
ben tesettur tarzı abıye gıyıdıgım ıcın hep yarılayıcı bakıyorlar acık seylerı sevmıyorum napayım yanı bence cok hos
Boyum kısa olduğu için giyemiyorum
boyuna göre olan beden yok mu boyun kaç ki
Bedenle alakası yok ki uzunlukla alakalı konu. Boyum 1.50
anladım şimdi ok
Kisa giy sen zaten uzun durur...
@Mertizm2834 çok güzel bir espri anlayışı...
Kizmadin umarim...
Eğer sende böyle zayıf be ince belli isen çok güzel duruyor
Çok güzel oluyorlar ama fotodaki gibi değil
Çok seviyorum ve giyiyorum
Severim kendine güvenen kadının elbisesidir.
Resimdeki gibi yere sürünmesin yeter.
Güzel kombinlenşrse edip ben severim
nelerle kombinlenebilir
Pinterest ilhamkaynağım sis gir sende bak valla yazmaya anlatmaya üşendim
uzun etekli insanlari sosis gibi goruyorum
neden ya :D
bacaklari gozukmuyo dumduzler
nasıl yani uzun etek işte
ya kizim uzun etek bacaklari kapatiyor ya hani o yuzden sosise benzetiyorum ustu kapali alti kapali dumduz insan iste sosis gibi
çok mu meraklısın bacaklarını görmeye
hayir kardesim merakli falan degilim sadece benzetme yaptim kasma bu kadar
ok
Bence bazı kadınlara yakışıyor
bazı derken?
Uzun etek olduğunu düşünüyorum 🤣
yapma ya
Fotoğraftaki baya seksi duruyor. Eteği kaldırıp altına giresi gelir insanın
Altında 5 göçmeni gümrükten geçirir yakalanmadan
Güzel beğeniyorum ben
Dar giyimden daha iyi olduğunu düşünüyorum
Guzel kombinlendiginde harika duruyor
nelerle kombinlenebilir
Bence güzel
güzel bence
Kadınsı buluyorum
Begenmiyorum
neden peki
Bazı insanlarda güzel ama ne yazıkki düzgün kombinleyemince komik durdugunu düşünüyorum
sen ne ile kombinlersin zevkin nedir
Kıza bak
ne olmuş kıza
Çok güzel bence değil mi sence bence çok tatlı yerim
güzel de bunda ne var ki normal kadın işte
Benim hayalimdeki kadın buna benzer bir tane bulsam ömrümü ona adarim :(
buna benzeyen bir sürü kişi var
Ya bu kıza gitmemiş.
Sevgilim tanışdığımız'da hep uzun etek giyinirdi
sevmem
Çok kötü
Eskide kaldi