Moda & Stil Bu saatlerden sizce hangisi daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Esmer tenliyim bileklerim ince bunlar arasında kararsız kaldım sizce hangisi Birincisi boyut olarak diğerlerinden fazlaca büyük 4ve5 aynı model değil 5. si daha büyük yine 3de yine boyut olarak diğerlerinden daha küçük Bir İki Üç Dört Beş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Herkese sorup yine kendi bildiğimi yaptım 3ve4u aldım whdjsjd Bu saatlerden sizce hangisi daha iyi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sonda ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben esmerliğine ve bileklerine göre bakmadım orası saçma. kesinlikle bir. hele üç ve dört cık 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hepsi gold 🤦🏻♂️ 3 bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gümüş çok var sıkıldım artık. 3de fazla mi küçük bilemedim uff Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Gümüş ve gold krom eskidi artık ya bence siyah pütür daha güzel olur Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. Dört bence 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gess 0 4 Yorumla helene1 +1 yıl Fossil ya da .. seçemedim Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük diye emin olamadım ondan ya mağazaya gitmeyede üşeniyorum Yorumla helene1 +1 yıl Bende fossil var memnunum Yorumla Soran +1 yıl Evet bende kalite olarak çok memnunum görüntüden dolayı kararsızimda neyse skdkskdm Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. 2 bence 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. 3. Güzel 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. 2. olan çok güzelmiş 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 344 cevap paylaştı. 4... 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. İki ve boş çok güzel 0 0 Yorumla
balimm4224 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl kesinlikle sondaki 0 1 Yorumla balimm4224 +1 yıl 4. nün kasası çok büyük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sonda ki
ben esmerliğine ve bileklerine göre bakmadım orası saçma. kesinlikle bir. hele üç ve dört cık
Hepsi gold 🤦🏻♂️ 3 bence
Gümüş çok var sıkıldım artık. 3de fazla mi küçük bilemedim uff
Gümüş ve gold krom eskidi artık ya bence siyah pütür daha güzel olur
Dört bence
3. fotoğraf daha hoşuma gitti.
Aralarından en iyisi 4.
Gess
Fossil ya da .. seçemedim
Çok büyük diye emin olamadım ondan ya mağazaya gitmeyede üşeniyorum
Bende fossil var memnunum
Evet bende kalite olarak çok memnunum görüntüden dolayı kararsızimda neyse skdkskdm
İki çok zarif
3. güzel
2 bence
3. Güzel
2. olan çok güzelmiş
4...
İki ve boş çok güzel
kesinlikle sondaki
4. nün kasası çok büyük