Moda & Stil Ayakkabı tercihiniz hangisi olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birini alsanız hangisi olurdu? Nike Blazer mid Jumbo Adidas Forum low Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ayakkabı tercihiniz hangisi olurdu? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Nike Blazer mid Jumbo 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana spor ayakkabi verin dünyayı dolaşayim marka aramiyorum 1 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl İkiside vizyonsuz geldi bana ben air jordan dior giyiyorum o daha güzel. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sadece Adidas giyerim ama bu tarz değil, ikiside kötü. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Marka olarak adidas ama ikisi de tercihim değil görsellerden 0 0 Yorumla
Yusuf_Nur25 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çok çirkin ikiside Hammer JackKinetixLumberJackJumpBu markalar daha güzel bence 0 1 Yorumla Yusuf_Nur25 +1 yıl Nike rahat olmaz genelde ama dayanıklı Adidas görüntü olarak çirkin keko geliyor aralarından puma bir tık iyi para verdim diye giyiyorum ama keşke pumada almasaydım Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Moda & Stil konusunda 960 cevap paylaştı. Benlik değil ama burada bilekli guzel 1 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. İkiside giyilmez 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Çok çirkin ikiside Yorumla Soran +1 yıl Sağol yorumun için Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl 👍 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bu ikisinin arasında mı kaldın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl O zmn Adidasın pambesi varsa al yoksa.. İlkini al.. Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl İkiside tarzım değil yalın ayak gezerim daha iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bunlar çok kötü artık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi hep kötüydü hiç bu tarz ayakkabı almadım almam da bana göre değil ama sen seviyorsan tarzına uygunsa al yani Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. forum low 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Adidas 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkiside güzel değil 0 0 Yorumla
bakıpcıkcamlo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl ergensi bunlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Nike Blazer mid Jumbo
Bana spor ayakkabi verin dünyayı dolaşayim marka aramiyorum
İkiside vizyonsuz geldi bana ben air jordan dior giyiyorum o daha güzel.
Sadece Adidas giyerim ama bu tarz değil, ikiside kötü.
Marka olarak adidas ama ikisi de tercihim değil görsellerden
ayağıma uygun numara olduğu sürece sorun yok
Çok çirkin ikiside
Hammer Jack
Kinetix
LumberJack
Jump
Bu markalar daha güzel bence
Nike rahat olmaz genelde ama dayanıklı Adidas görüntü olarak çirkin keko geliyor aralarından puma bir tık iyi para verdim diye giyiyorum ama keşke pumada almasaydım
İkisi de tarzım değil
Benlik değil ama burada bilekli guzel
İkiside giyilmez
Niye
Çok çirkin ikiside
Sağol yorumun için
👍
Bu ikisinin arasında mı kaldın?
Evet
O zmn Adidasın pambesi varsa al yoksa..
İlkini al..
İkiside tarzım değil yalın ayak gezerim daha iyi
O kadar da değil bence
İkiside pek işe yaramaz bence
Bunlar çok kötü artık
Niyeki
Gerçi hep kötüydü hiç bu tarz ayakkabı almadım almam da bana göre değil ama sen seviyorsan tarzına uygunsa al yani
Tamam sağol
forum low
ikisini de giymem
Adidas
Nike
C hiç biri
Ikiside degil
İkiside değil
İkiside güzel değil
ergensi bunlar
Sanmıyorum
Stiletto