Moda & Stil Ne tarz ayakkabı tercih ediyorsunuz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor Ne tarz ayakkabı tercih ediyorsunuz?#Moda&Stil Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Ne tarz ayakkabı tercih ediyorsunuz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Spor tercih ederim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. spor ayakkabı tercih ederim 1 0 Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bir çok topuklu ayakkabı modeli giyerim ve çok severim. Normal günde de özel günde de en çok tercih ettiğim ayakkabıdır. 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Rahatlık önceliğim ve giydiğim kiyafete uyumlu olmasına dikkat ederim 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kıyafete göre değişiyor, ama stilettoyu düğünden düğüne 😀 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Moda & Stil konusunda 347 cevap paylaştı. Puma nın spor ayakkabılarını çok rahat oluyor f/p 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Puma da güzel Yorumla Arda1966 1 yıl Ona karşılık fiyatı da uygun oluyor Yorumla Bravehrart 1 yıl Evet uygun Yorumla
Tuğçetmr Takip Et Xper 3 Yaş: 35 11 ay Genelde stiletto ama bazen babet tarzı da giyiyorum spor da 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Spor ayakkabılar benim tarzım. 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Spor ve yürüyüş ayakkabısı 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı. Kısa topuklu ayakkabıyı tercih ederim. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Spor ve sade ayakkabılar rahat olmak zorunda 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 942 cevap paylaştı. Spor ayakkabı 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 540 cevap paylaştı. Günluk hayatta spor. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Spor ayakabı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Spor tercih ederim gadası
spor ayakkabı tercih ederim
Bir çok topuklu ayakkabı modeli giyerim ve çok severim. Normal günde de özel günde de en çok tercih ettiğim ayakkabıdır.
İşe giderken topuklu giyiyorum.
Rahatlık önceliğim ve giydiğim kiyafete uyumlu olmasına dikkat ederim
Böyle
Kıyafete göre değişiyor, ama stilettoyu düğünden düğüne 😀
Puma nın spor ayakkabılarını çok rahat oluyor f/p
Puma da güzel
Ona karşılık fiyatı da uygun oluyor
Evet uygun
Genelde stiletto ama bazen babet tarzı da giyiyorum spor da
spor ayakkabı giyiyorum nike adidas
Spor ayakkabılar benim tarzım.
Genellikle spor ayakkabı