Ya bakiyorum nedense erkeklerin zihni nere çalışıyorsa kadınlar oraları açıyor sorsan erkekler için değil. Bu ne olm?

Ya bakiyorum nedense erkeklerin zihni nere çalışıyorsa kadınlar oraları açıyor sorsan erkekler için değil. Bu ne olm?

Bence çok yakışmış. Bende dekolte giyiyorum çünkü bedenimi seviyorum yakıştırıyorum. Erkekleri etkilemek için dekolte giymem. Kaldı ki bu ülkede erkekleri etkilemek için dekolte giymeye gerek yok kar çarşaf giysek yine aynı etkiyi verir.
Evet, aynen onun için. Mesela sorsan obje değiller ama seni beğenirlerse obje olurlar senin için. Topuklu ayakkabı da ne için biliyor musun? Normalde şempanzelerde üreme çağına gelen dişilerin popoları şişiyor, dışarıdan belli oluyor ve özel bir şekil alıyor popoları. İnsanda öyle olmuyor ama şempanzelerle çok yakın akraba olduğumuz için kızlar topuklu ayakkabı giyince popoları aynen şempanze dişilerinde olduğu gibi yukarı kalkıyor, bu da erkeklerde üreme sinyalini üretiyor.
Cevap
5Cevap
Dekolte uydurlmus bisey degildir dostum ve kadini guclü kilar
Beğenilmek herkesin hoşuna gider ama bu kadınlarda daha fazla bu yüzden aslında açıyorlar
Bence degil ilgi cekmek icin falan oldugunu dusunuyorum
Bence gayet güzel birsey kadinlarin acik giyinmesi
Sen neden rahatsiz oluyorsunki
Dekolte güzeldir, hele milf dekolte daha bir güzeldir
Bazen kadınlar arasında ki güzel gözükme çatışması
Kadınlar bakmıyor bunlara
Emin ol bakıyorlar o açıyor ben daha cok acarim diyor
yeni bi bulus gibi soylemen garip
Dekolte çok severim
Dekolte kadinlar arasında bir liderlik yarışı gbi degilmidir?
Aynen öyle kendi aralarinda yarışmak
Kimm bu ece Seçkin mi
Resimdekinin şey mi gözüküyor ta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?