Kadın erkeğe hoş gelmesin kapansın diyorsunuz ama bunun ucu ve anlamı şuraya çıkıyor kadınlar erkekler için yaratıldı ve onlara hoş gelmemek için kapanmak zorundalar filan gibi
Sinir bozucu
Kadın erkeğe hoş gelmesin kapansın diyorsunuz ama bunun ucu ve anlamı şuraya çıkıyor kadınlar erkekler için yaratıldı ve onlara hoş gelmemek için kapanmak zorundalar filan gibi
Sinir bozucu
Çıplaklığı doğru bulmuyorum. Ancak kadınların saçlarını kapatması , yazın sıcağında falan kafalarını bunaltmaları bana saçma geliyor. Saç bu sonuçta kalça değil , göğüs değil , bacak değil bu durum fazla abartılıyor. ( Sadece kendi düşüncelerim , herkesin tercihine ve tarzına saygımız sonsuz )
Saçmalardan seçmeler😀 klasik Z kuşağı düşüncesi hepiniz aynısınız abi bu düşünceleri Instagram'da reelslerin yorumlarından edindiniz sanırım. Size ne milletin kapanıp kapanmamasından, aynısı açık biri dese haklı diyorsunuz niye bu kadar sinir ediyor sizi bir kadının örtünmesi
Beni bir Müslüman olarak ediyor Allahin kadınlara zulüm ettiğini düşünüyorum
Çarpılacaksın inanki, çok fazla dünya hayatına kendinizi adıyorsunuz. Biraz da bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin
Evet ama elimde değil tamam mı kadının herseyi her attığı adım hep erkek dusunulerek tasarlanmis
Cevap
9Cevap
Tam olarak öyle değil çünkü İslâm'da erkeğin de tesettürü var. Hem kıyafet olarak hem de mânen
Kadınlar yalnız inancı gereği kapanmalı bence
Evet. Erkek kadın için, kadın da erkek için. Bedenler bile buna göre oluşmuş.
Hayır kapanmamızın sebebi çok açık ve net -Allah emrettiği için-
Emir bu, rica değil
Allah emrettiği için değil de aile baskısı vs gibi sebeplerle kapananlar da kendini belli ediyor zaten
Ben işte baskı görüyorum
Kapanmak Allah'ın emri erkeklerle alakası ne
Erkekler görmesin diye işte ucunda erkek vat
Saçma sapan konuşmayın
Allahın emri erkekle alakası yok
Hayır ne ilgisi var
Erkeklerin de belli yerlerini kapatması gerekiyo
Allah öyle emrettiği için.
Hayır
Alakası yok
Hayalhanem kanalını izlemeni öneririm
Galiba hakli gibisin yzzdiklarin dogru