Moda & Stil Pembe giyinen ve seven illa aşko kuşko mu oluyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Yapay Zekaya Sor Böyle bir algı var sanki. Ben pembeyi seviyorum ve giyerim de barbiyim falan ama yeri gelince çok harbi de olurum yani 🌸💅👠#EdaModaStil 💖 Güncellemeler+1 yıl SüperS. Pembe giyinen ve seven illa aşko kuşko mu oluyor? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kadına en çok yakışan renklerin başında geliyor. İnsan bulunduğu ortama göre giyiniyorsa her zaman alımlı ve güzeldir. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de daha dişil Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Aynı zamanda sempatik bir renk Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet ☺️ Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 830 cevap paylaştı. İstediğini giy yahu milletin ağzı torba değil ki 😇 başka renk giysen ona da laf ederler. Harbi olmak önemli ama bak 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl "Ay onlar erkeklerin uydurması ayolll Biz böylede harbiyiz😘" 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 851 cevap paylaştı. İnsanların yaşamını, giyiminin vs diline dolayanların beyinsiz olduğunu bildiğim için, söylemsel saldırılarını umursamıyorum. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Alakası yok. Pembeyi sevmek tarz ve zevk meselesi. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Gayet güzel renk pembe, giyen çoğu kişiye de yakışıyor. Her giyen aşko olmak zorunda değil. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. En sevdiğim renk pembe. Ben yaz kış pemebeden çıkmıyor, aşko kuşko değilim ama🤓 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Pembe giyerim o zaman ben aşko kuşkoyum. Öyle derler ama ilgisi yok. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende severim bazen taytta, sweat shirtte falan pembe tercih ediyorum. Alakası yok bunun karakterle. 1 0 Yorumla
BdKursat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Asko kusko ne bilmiyorum ama pembe giyen kadınlar tatlı oluyor bence 1 0 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl İlla olmuyor ya da aşko kuşka olanlar pembiş sevmiyorlar 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı. Sen giy sana yakışır :) aşko kuşko da olmazsın 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır hiç o açıdan aklıma gelmemişti. Alakası yok gibi. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. ben de bu yaz pembe bır tane gomlek alıp gıyıneceğim ((: kafaya koydum 1 0 Yorumla
Kimkibuu2323 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Vallahi kimse umrumda değil istersem pembe istersem siyah giyinirim kimene 2 0 Yorumla
Usser16 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki de kızların zaten hayatı aşktan geçiyor. Sabah uyanıyor aşk akşam yatiyor âşk 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pembe giyerim. Aşkı kuşko değilim. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne alaka abla 😂🤷♂️ kim diyor onu 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 608 cevap paylaştı. Hayır alakası bile yok 1 0 Yorumla
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Ok 👍🏻 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ok derken? Yorumla DeAngelo +1 yıl Hiiç sadece ok. Anlamı yok. Yorumla Edameda06 +1 yıl Pekii Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. olmuyor, alakası yok 2 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. kendell gibisin :D 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne açıdan Yorumla İsmaill19 +1 yıl o pembeli Yorumla Edameda06 +1 yıl Kendall Jenner Anladım Ben ya Yorumla İsmaill19 +1 yıl eda içmeyi azaltmalısın :D Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. genel olarak evet 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Sanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kadına en çok yakışan renklerin başında geliyor. İnsan bulunduğu ortama göre giyiniyorsa her zaman alımlı ve güzeldir.
Bence de daha dişil
Aynı zamanda sempatik bir renk
Evet ☺️
İstediğini giy yahu milletin ağzı torba değil ki 😇 başka renk giysen ona da laf ederler. Harbi olmak önemli ama bak 😂
😄
"Ay onlar erkeklerin uydurması ayolll Biz böylede harbiyiz😘"
İnsanların yaşamını, giyiminin vs diline dolayanların beyinsiz olduğunu bildiğim için, söylemsel saldırılarını umursamıyorum.
Alakası yok. Pembeyi sevmek tarz ve zevk meselesi.
Gayet güzel renk pembe, giyen çoğu kişiye de yakışıyor. Her giyen aşko olmak zorunda değil.
En sevdiğim renk pembe. Ben yaz kış pemebeden çıkmıyor, aşko kuşko değilim ama🤓
Pembe giyerim o zaman ben aşko kuşkoyum. Öyle derler ama ilgisi yok.
Bende severim bazen taytta, sweat shirtte falan pembe tercih ediyorum. Alakası yok bunun karakterle.
Asko kusko ne bilmiyorum ama pembe giyen kadınlar tatlı oluyor bence
İlla olmuyor ya da aşko kuşka olanlar pembiş sevmiyorlar
Sen giy sana yakışır :) aşko kuşko da olmazsın
Hayır hiç o açıdan aklıma gelmemişti. Alakası yok gibi.
ben de bu yaz pembe bır tane gomlek alıp gıyıneceğim ((: kafaya koydum
Vallahi kimse umrumda değil istersem pembe istersem siyah giyinirim kimene
Tabiki de kızların zaten hayatı aşktan geçiyor. Sabah uyanıyor aşk akşam yatiyor âşk
Bu yeni çıktı pembe sadece yakışıyor
Pembe giyerim. Aşkı kuşko değilim.
amannn milllete bakarsan
Ne alaka abla 😂🤷♂️ kim diyor onu
Hayır alakası bile yok
Olgun ergen diyebiliriz
Ok 👍🏻
Ok derken?
Hiiç sadece ok. Anlamı yok.
Pekii
olmuyor, alakası yok
kendell gibisin :D