Sevgilim surekli pembe giyinmemi sekerli kokular surmemi istiyor simdide sacini pembeye boyat boyatmadan gorusmeyelim diyor napicam nasil vazgeciricem onu bundan? :(
Cevabın nedir?
Seni begendigi birine veya hayalindeki kisiye benzetmeye calisiyor belli ki. Bence sen onu vazgecirmeye calisma, ondan vazgec. Seni oldugun gibi kabul etmeyen seni degistirmeye calisan biriyle olmaz zaten. Bu kadar mi buyuk sevgin ona kendini degistirecek kadar? Bence ayril canim seni oldugun gibi istemiyorsa sevmiyordur..
04 Yorumla
Soran+1 yılAlti ustu bir renk ama
- +1 yıl
Alti üstü bir renkse o vazgecsin kör etmiş seni nolcak bu. Bayanların hali ya valla yazik.
- +1 yıl
Sen bilirsin tatlim. Ama boyatana kadar gorusmeyelim diyorsa sevmiyor bence net. Yine de karar senin ama simdiden saclarinla vedalas derim. O saclar platine kadar acilacak cunku acik renk sacin varsa neyse de saclarin koyu renkse zor acilir biraz acilana kadar yipranir kopar. Toz pembe olmaz zaten hadi oldu diyelim dolasmis tutam tutam ele gelen saclara hazirlikli ol. Yaptiran cogu kisi pisman oluyor.
Soran+1 yılSagol canim :(
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. pembe ombre yaptırabilirsin en azından gönlü olur... www.sevgilimoda.com/.../...4%B1-Pembe-Sa%C3%A7.jpg
bende böyle yapmak istiyorum ne zamandır.. img.blogcu.com/uploads/hicasliyok_PEMBEN.jpg111 Yorumla
Soran+1 yılBuda sahaneymis bak
Soran+1 yılBaya actirmam gerekecek amaa :(
Soran+1 yılKestane
Soran+1 yılCidden mi ya uclarina yaptirsam boyle cokos olurrr
Soran+1 yılKahve benim su ikinci fotodaki cok iyiymis olur mu ki
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
+1 yılCok fazla anime izlemiş her halde yakında senden pembe cocukta dogurmanı ister simdi abovvv yandın :D
63 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha bu cok guzeldiiii :D
- +1 yıl
Eic yapa bilirsin sevdiysen ;)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. sevgilin biraz yumuşak anladığım kadarıyla :)
https://i.hizliresim.com/kYG5q9.jpg187 Yorumla
Soran+1 yılSanirim pembeyi cok seviyor
- +1 yıl
Şukular şelale ^^
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılcaim bir sey soracam ama yanlis anlama
sevgilinle hic sevistinmi yani onu derken onu ciplak gordun mu ddmek istedim
gay olma ihtimali yuksek eger gormediysen bir bahane bul bak bence
kotulemek istmem simdi oglanida ama savlarini pembeye boyamasan bulumayaim d ne ya allah askina emomusun ki03 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni cikiyoruz. Citi piti bir tipim var hep seker kokuyorum pembeli seyler giyiyorum hosuna gidiyor
Cevap sahibi+1 yılanladim valla seni korkutmak istemiyorum ama ben suphelendim tamam her erkek sever kiz arkadasinin kiz hanim hanim giyinmesini ama seninki abartiyor hemde cok pembe sac ne ya igrenc
peki senin sacini nrengi ne dinle onu boyama saclarini pembeye ben buyum de itemiyorusan kapi orda daha yeni cikiyorsunuz cesarete bak sacrarini pembeye boyat Demis ben olsam direk geciridim tokati agzinin ortasina dilerini dokrdim valla kusura bakam canim
Soran+1 yılBende onunkini turuncu yaptirdim
Sende şöför fantazim var de. Alsın altına son model bir araba. Çeksin üzerine takım elbise, kravat. Sabah akşam nereye dersen oraya götürsün.
Bunları yapmazsan gelme yanıma de...06 Yorumla
Soran+1 yılBende turuncuya boyat dedim yapti
- +1 yıl
Üzülsen mi, sevinsen mi bilemedim?
Gerçekten yaptı mı? İnanması zor bayan...
Yaptıysa kaçırma nikahına al diyeceğim, haddime düşmez ama başka laf bulamadım.
Diğer yandan bunu yapıyorsa kaç canını kurtar diyeceğim. Biraz cesaretli bir arkadaşmış, bu konuda da aklıma birşey gelmiyor. :D
Ne değişik bir ilişkiniz var arkadaş.
Bunuda duydum ya, şu saatten sonra ilk sevglime motor al, benimle otobanda yarış diyeceğim. :D
Beraber makas atalım, aynı yatakta uyumasakta virajlara beraber yatalım diyeceğim. :D
Hohooyy. :D
Soran+1 yılSeviyoruzzz yaaa :D
- +1 yıl
Belli. Değişikler sizi. :D
Kıymetini bilin ilişkinizin kıymetini. Ama fazla yapmayın şu şeyleri. Yakında dozunu kaçırırsınız siz diyeceğimde sevgilisi seviyor diye saçını turuncuya boyatmak nedir leynn? :D
Neyse, sende yap onun için bir fedakarlık yani. Çocuğu ne hale sokmusun bak.
Sevginiz bol olsun, gönlünüz açık olsun, saçlarınız boyalı olsun, şimdiden bayramınız mübarek olsun bayan. :)
Soran+1 yılAhahah cok guzel yazmissinoz sagolun :D
Korkma boyat, yabancılar gökkuşağı gibi saçlarını boyarken bizlerin onlardan neyimiz eksik? Türkiye olarak böyle şeyler aşılmalı artık. Kadın-erkek rahat olmalı, tabi ülke çok dindar olunca aşağılanmalar ardı ardına kesilmicektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoyatacagim
Benimkide bana sariya boyat diyodu bir firca kaydim bir dahada demedi sen beni boyle sevdin degistirme dedim bir bagirdim bir cagirdim bir daha asla demedi:)
06 Yorumla
Soran+1 yılSari neyse ama pembe cok iddiali ama :(
Soran+1 yılBen napicam. simdii
- +1 yıl
Aynisini bende yaptim bagardim cagardim ona kapadi çenesini sonra kendim boyadim saclarimi sariya bende mavi gözlüyüm taş gibi oldum şimdide diyor koyu renk yap hahahhytt :)
www.sackesimi.net/.../pembe-sa%C3%A7-rengi.jpg
böyle bir tipin varsa yap :D17 Yorumla
Soran+1 yılNicki gibiyim asdasd
- +1 yıl
Ahaha bu boyatınca böyle olacak:)
https://i.hizliresim.com/4R14G0.jpg
Soran+1 yılKehkehkeh zenciyim ya zaten beyaz tenliyim alla allaa @AklımdanZorumVar
- +1 yıl
Beyaz tenli mi bak bak esmersin bunun gibi olur:)
https://i.hizliresim.com/nGjnQg.jpg
Soran+1 yılEvet beyaz tenliyim @AklımdanZorumVar saclarim koyu sadece
Onu bundan vazgeçirmeye çalışma sen ondan vazgeç derim.. Seni sırf saçını boyatmadığın için görmek istemiyorsa zaten gerçekten sevmiyordur. Ya da şöyle yap madem o sana saçını boyatmadan görüşmeyelim dedi sen de ona sen şöyle şöyle yapmadan görüşmeyelim de. İşine gelirse yapar gelmezse senden de böyle bir şeyi istemesin ^^
00 Yorumla
+1 yıleee sen adama turuncuya boya dersen o da sana pembeye boya der tabi :Dnasıl bir manyak ciftsiniz la siz :Dnasıl bir fantazileriniz var sizin dostum siz balataları sıyırmışsınız:)))))
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha evet siyirdiik :D
Yav Ne Kazmalar Var Arkadaş Ya :) Ben Hiç Düşünmem Öyle Bir Şeyi Git Kırmızıya Pembeye Boya Diye :) Makyajına Da Karısmam :) Tercihim Doğal Güzellik :) O Da Zor Biraz Herkes Boya Badana :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyle seviyormus hep pembe giyerim pembe oje surerim pembe takilar cantalar takarim sekerli kokula surerim onun yaninda ; (
Soran+1 yılKararsiz kaldim
+1 yılSende ondan boyatmasini iste beraber boyatacaksak pembeye olur de gorusmek istemeyene bahane çok yarin ne isteyecek? Bir kere ipleri vermissin eline ya sevginden ya kendinden gececeksin bacim sansin yok baska
00 YorumlaPambuk şekeri gibi pembis olmanı istiyor çözüm çok basit oda pembe giyinsin seker kokuları sıksın ve saçını pembeye boyatsin sende ondan bunu talep et bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBende toprak gibi kok havuc ye diyorum ve sacini turuncu yaptirdim
Mutsuz olacaksan yaptirma sen o halini gordugunde begenebileceksen yaptir sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum aslinda
Pembe saç spreyi ile bir deneme yapmanı öneririm.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptim kazik gibi oluyor
Soran+1 yılSöylüyorum nafile
Soran+1 yılDenedim yapay istemiyor
bu nasıl ilşkidir arkdaş :D sende de MOR renge boyat eger boyatmaz isen bende boyatmam sonra birlikte bunu söyleyin :D gözüm kara kalmadı yara
olduk RENGA RENK :D02 Yorumla
Soran+1 yılonun turuncu zatem istedigim icin bouatti
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. fena fikirde değilmiş hani :)) şu şekilde https://hizliresim.com/1nVR15
07 Yorumla
Soran+1 yılO daha acik pembe istiyor :(
Soran+1 yılBoyatayim mi yani
- +1 yıl
sonuç hüsran olmaısn sonra yakışcaksa yap yani şu şekilde :) https://hizliresim.com/nGjB5a
Soran+1 yılIyyy boyle degiil
Soran+1 yılPeki
Daha büyümemiş ablası biraz daha yaşasın çocukluğunu vazgeçer ilerde
02 Yorumla
Soran+1 yıl20yasinda
+1 yılsaç tebeşiri var
saçının bir tutamını pembe yapabilirsin :D01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim tamamini istiyor
+1 yılGorusmeyelim tamam de bu ne saçmalık sende sacma sapan biseyler iste ve anlasin ne kadar sacmaladigini
03 Yorumla
Soran+1 yılIstedim turuncu yapti o da
- +1 yıl
Siz çift olarak pek saglikli degilsiniz bosver demedim ben bisey
birinin emirleriyle yaşayarak sevgili kalan kızlara şaşıyorum. senin tarzını beğenmiyorsa bırak gitsin. çok delikanlı aslan gibi yiğitler var. erkek mi yok kız sana? alla alla.
10 Yorumla
+1 yılManyakmısın kızım sen. senı oldugun gibi kabul etsin hiç kımse için kendını değiştirme. senı her halinle kabul etsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende onun saclari turuncu yaptirdim
- +1 yıl
Çocuksunuz yaw siz. iyi gunler.
Soran+1 yılEvet
Defolsun gitsin. Sen de seni olduğun gibi kabul edip seven birini bul. İkiniz için de daha iyisi bu bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyatsam mi ki acaba
Canım böyle sırf sevdin diye seni farklı şeylere sokacaksa.
Sen o kimliğini çıkar yırt.20 Yorumla
+1 yıl"Sen cart yeşile boyarsan ben de pembeye boyarım" de, "boyamazsan biter bu ilişki" de... ;)
00 YorumlaOna yapqcagin askim bak sana elbiseler aldim de bastan sona pembe al ama kiyafatleri sonraki zaten bunlar ne diyecek en sevdiğin renk de :))
00 Yorumla
+1 yılSeni sevse böyle şartlar koşmazdı şimdi bunh isteyen ilerde ne talep eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle sevgi mi olur la cok sacma ne demek pembeye boyatmadan görüşmeyelim? nerde olduğu gibi sevmek? :/
02 Yorumla
Soran+1 yılBende ona turuncu yap dedim yapti
Cevap sahibi+1 yılGit gız troll müdür nedir
Demekki minyon tipli birisin. Ve sevgilin de senden bebeksi olmanı istiyor işte. Ne var bunda? :)
00 Yorumla
+1 yılsevgilin senden ayrılmadan önce sağlam bir dalga geçmek istiyor olabilir.
07 Yorumla
SoranHayir evlenecegiz
- +1 yıl
ya abla bonzai mi içtin? evleneceğin adam sana "sacini pembeye boyat boyatmadan gorusmeyelim" diyor. ya bir ruh hastasıyla evleniyorsun ya da senden ayrılacak son dalgasını geçmek istiyor. insan evleneceği kıza saçını pembeye boyatmadan gözüme gözükme der mi?
Soran+1 yılCok seviyor pembeyi
- +1 yıl
fikrimi değiştirdim bence evlenin. bu isteğin mantıklı sayılabileceğini düşünüyorsan (hele ki türkiye şartlarında) sende aynı şekilde ruh hastasısın. sanki cosplay yaptırıyo...
Soran+1 yılFarkliyiz birbirimizi tamamliyoruz boyatacagim
- +1 yıl
yapma etme bak. gayet modern biriyim ama çok saçma gerçekten. adam senle dalga geçip ayrılacak bak.
Soran+1 yılBirlikte yasiyoruz zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılIyk pembeden nefret ederim -.- O nasıl erkek arkadaş be -,- Nys git tebeşirle boya anlamaz zaten :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlar denedim onu :(
- +1 yıl
Sprey kullan ;)
Soran+1 yılOnlarda sertlestiriyor
- +1 yıl
O zaman boya çilek kız candy gibi gezersin irtalıkta asgsvdhedhh :D
Soran+1 yılZaten cilek gibi seker gibi kokuyorum hep :((
Bütün derdin bu olsun. Daha ne dertler var aşıklar arasında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim saçlarım pembe mor :) Ten rengine uygun bir ton yaptırırsan oldukça yakışabilir, sıkınca değiştirirsin zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
o ne öyle çizgi film gibi
Cevap sahibi+1 yılBence güzel duran birşey
Boş zamanlarında bol bol anime mi izliyor. Pembe saç mı olur ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :(
Soran+1 yılDokununca anliyor
+1 yılAyril gitsin. kimse seni zorla istemedign karaktere tarza donusturemez
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru :(
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Eeee sorması ayıp sevgilin maynak mı bu nasıl fantezi böyle yakında pembe iç çamaşırlarıyla birbirnize nispet yaparsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sende ondan isteklerde bulun kırmızı sakal olsun misal
10 Yorumlasenden bir parça kesip çayına falan atmasın şekerimmmm deyip şeker kız candy
00 Yorumla
+1 yılPembe kazak elbise der anlarimda. Sac nedir ya Palyaço gibi. Sende sevgiline yesil yap de yaparsa ikinizde o ise baslarsiniz )::
00 Yorumlaonun demesiyle mi? kimse için karakterinden ödün verme!
02 Yorumla
Soran+1 yılO da turuncu yapti saclarini
seni sen olduğun gibi sevmedikten sonra bir anlamı yok bnce.
06 Yorumla
Soran+1 yılBoyatsam cok mu abartili olur acaba diye düşünüyorum
Soran+1 yılFarklı olurum bende
Soran+1 yılFarkli olurum
Soran+1 yılDeğecek birisi evet
Bence saçma! Seni olduğun gibi kabul edip senin düşüncelerinide önemsemesi lazım onun her istediğini yaparsan şimdiden ilerde nereye kadar gider bilemem
00 Yorumla
+1 yılSaçını kumrala sarıya ya da kızıl renge boyat ama pembe - mavi gibi renkli renklere bence boyatma kendi saçın daha güzeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir tarzimiz var citipiti seyleri seviyor
- +1 yıl
Miss kokulu oyuncak bebek gibi mi ama sen insansın o tarz oyuncaklar için :)
eline bir barbie bebek iliştir, sonra da şutla gitsin
00 YorumlaEvet aşkım hatta ben pembe sıçıyorum bile diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin sana 2 gün sonra tekmeyi koyar. Ne alaka diye sorma
02 Yorumla
Soran+1 yılinun saclarida istiyorum diye turuncu
- +1 yıl
Anlıyorum canım.
bir tane pamuk şeker al onula oyalansın gariban :D
06 Yorumla
Soran+1 yılYanindayken hep pamuk seker yiyorum gina geldii
Soran+1 yılBende havuc yediriyorum ona
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinizmi oldu papaz hanım hayırlı olsun ^^ ama biraz cins gibi pembe saç ne -_-
03 Yorumla
Soran+1 yılFarkli biri ama ask be king bey
- +1 yıl
Cins gibi hakkınızda hayırlısı -_- dikkat edin.
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacını oksijenli su ile yıka (yansın) turuncu olsun tekrar uzayana kadar 2 yıl rahat edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılGit isine ya :(
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılSen yine istedigin gibi giyin istedigini yap o kadari fazla
00 Yorumla
+1 yılbene pamuh şekerim desin hemen boyatırım pempeyi :D
00 YorumlaSevgilin çocuk galiba. Ona düzgünce böyle birşeyin olmayacağını ve toplumun nasıl bakacağını anlat.
00 Yorumlasaç tebeşiriryle bir dene güzel durursa yaptırırsın pembe :)
00 YorumlaBu kdar basit bir sey icin sna görüşmeyelim diyen adam yarin neler der sen dusun kardesim...
00 YorumlaMilletteki fanteziye bak. Benim sevgilim olsa bıyıklarını kes felan derdim heralde :( . d
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkliyiz
Sevgilini bırak gel kaçırim seni herşey serbest bende :Ddd
09 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha manyak yaa :D
Soran+1 yılAilem karsi degil onlarada danistim tamam dediler
Soran+1 yılCevre faktoru yakisir mi yakismaz mi
Soran+1 yılBoyar miydin sen
Soran+1 yılNedir istegin?
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılal eline bir pembe pakmuk şeker götür sevgiline onunla idare etsin manyakmıdır nedir
00 Yorumla
+1 yılseni gerçekten seven biri her halinle sever bende kızıl yapcaktım ama salla :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTebeşir boya al önce saçını sonra da onun genital kıllarını pembeye boya. Uyum önemli ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddiye alanlar kalp ben <3 asdfs
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah zeki kiz vesselam :D
Cevap sahibi+1 yılFazla zekaya da gerek yok aslında bu soru için tabi ama neyse.. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullaniyor sakn yapma , seni bunun icinmi seviyor ökuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle fantezi yapıyor eğlenilecek biri olarak görüyor. yoksa doğal saçını beğenirdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörüşme ozaman pembe neymiş ya dalga mi geçio senle
09 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum cok seviyor pembeyi
Cevap sahibi+1 yılNeden peki sebep iste insanlar alay eder be barbi bebek gibi oneymis
Soran+1 yılBilmiyorum hep pembe giyiyorum pembe ruj pemve oje pembe ayakkabi sekerli kokular :((
Cevap sahibi+1 yılOyuncakmisin sen ya boswer nası ıstiosan ole takıl Sona ailen ne der
Soran+1 yılAilem bir sey demez
Cevap sahibi+1 yılBoswer delimisin ya iğrenç olur
Soran+1 yılAçık pembe ama nolcak
Cevap sahibi+1 yılBence güzel olmaz
Soran+1 yılPekii
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi