kısa dar her turlu şeyler giyse genelde evde. ne dusunurdunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evde kısa veya dar giyinmesinin ne gibi mahsuru olabilir ki?
Hoşuna giderki herkssin niye rahatsız olunsun.. rahat ol
Masum ve temiz dediginden kastin nedir ve evde beklemediginiz nedir…
masum temiz sevgilisi hic olmamis muhafizakar evden cikmis ama evlendikten sonra evde cok istekli haraketleri var gibi
Valla knk bu soru tam da kisiye denk geldin diyebilirim jajsdjdj
Simdi benim de hic sevgilim olmadi ve ibadetinde olan biriyim elimden geldigince en dogru ve duzgun bir sekilde yasamaya calisiyorum ve dogal olarak kendim gibi birisini isterim (senin de dedigin gibi masum temiz muhafazakar kocasini beklemis ibadetinde olan vs) ve soyle bir sey de isterim hani ne guzel Allahin farzini emrini yerine getiriyorlar tesetturle yazin sicakta bile ne kadar Allah yardim etse de hani evde gercekten istedigi gibi giyinsin isterim, neden, cunku birincisi evin yani ozelin, ikincisi insan evinde de rahat edemeyecekse nerde edecek, ucuncusu esine de guzel gorunmek isteyecek insan dogal olarak ona gore farkli bir seyler giymek ister fantezi giysiler olur vs, dorduncusu hani oldu da ergenlikte vs kapanmadan once icinde bir heves boyle acik dar tarzi giysiler giymek hani en azindan evde giyebilirsin ben buna musade ederim yani insan evinde de rahat giyinemeyecekse nerde giyinecek, besincisi zaten ozelimiz mahremimiz degil mi bende sort giymem cunku bizim de ortunmemiz gereken yerler var mahrem olan yerimiz diz ve gobek deligi arasidir ama evde esimleyken sort giyebilirim mesela, bu sekilde dusun yani, o da taytmis minidir ne varsa artik evde giyebilir yani bunda sikinti yok tabi baska zaten giyebilecegi bir yer yok bir tek ev orada da giysin zaten kimse gormuyor bas basayiz ne de olsa..
Yani uzar gider bu aslinda knk ama anlamissindir umarim biraz ayni durumda bir kisiyim ama evde rahat istedigimiz gibi giyinebilelim
evet iste evde boyle tanga tayt kisa sort crop jartiyer mini etek vesayre. bir de haraketlerim de o.. gibi olucak o yuzden kotu dusunur mu
Hareketlerin neden o. orspi gibi olacak. Yani sen ozellikle yapar gibisin o. olmak mi istiyorsun anlamadim ki. Ama diger ilk saydiklarin giysin tabi zaten esine guzel gozukmeyecekse surprizler etmeyecekse kime edecek, ben kendim de isterim yani gelsinler bana hic gormedigim yeni gisyilerini giysin yeni siparis etmis oldugu falan ne guzel iste boyle ayakta tutarsiniz hem cinselliginiz olsun evliliginiz olsun vs.
az. gn olucam iste sınır olmayacak evde o acidan. nazli olucam. . a. m g. tm m. lrm hep belli oluxak vs
Ya istekli ol tabi bide bakiresin sende galiba hani evet esine karsi istekli olman guzel bir sey aranizdaki bagi falan guclu de tutar gidip de aldatmaktansa Allah korusun. Yani knk o biraz da esin kim olduguna bagli bence sanki ya, abartisi da biraz fazla olabilir yani bildigin o. ospu gibiyse de icimde bu ne ayak diye dusunebilirim heralde. Ama boyle olmaya da gerek yok ki knk sirf onu mutlu etmek icin ve fanteziler icin. Ilk basta saydiklarin tayt jartiyer vs bunlar da yeter yani bunlardan da azar fazlasiyla kim bilir kac kapali kadinlar eslerine boyle giyiniyordur (sende kapalisin dimi) ama digeri o o. ospuluk oynamak bilemedim hani arada ufak tefek anlik icin olursa olabilir de her seferinde boyle olman iste kimi aldik nedir bu kafami bulandirmaz degil yani..
Kısa ve dar giyinenler temiz kız olmuyosa biz çoktan o*ro*spu olmuşuz haberimiz yok
evde evde
tamam evde kısa giyenler temiz kız değil mi çok saçma soru evde sutyenle geziyoz ya
evde kocama yapicam ama. bndeb beklemezdi oyle dusun. kotu dusunur mu yani
Gitsin o zaman çarşaflı bı arapla evlensin askm evde de giymiceksen nerde giyicen kötü dusunurse düşünsün
Evde öyle olması lazım zaten
dimi bncede
Özel anlar özel görüntüyle daha şen olur.
kendimi kandırılmiş hissederdim
yaaa
Evde benim için giysin zaten
kotu de dusunebilir
bu kiz o.. muydu da diyeblr o yuzden cekinebilrm
Neden düşünsün
oyle diyorlar
Kim demiş
Perdeler kapalı olsun yeter
Zor bı soru
benim icin onemli hsjakalps
Ben farklı davranırdım ama daha detaylı bilgi lazım