Moda & Stil Bu evlilik yüzüğü mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Babamın odasında buldum evlilik yuzugu mu bu gerçek tektaş falan mi skssjsj Bu evlilik yüzüğü mü? Cevapla Fal Soruları Babalık Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sinirlicoksinirli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl ya kaç yaşındasın bu sitede ne yapıyorsun allah aşkına, git derslerine çalış sonra pişman olursun. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 18 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Okumuyorum çalışıyorum en iyisi 😁 Yorumla Sinirlicoksinirli +1 yıl daha küçük gözüküyorsun, şaşırdım. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ellerin güzelmiş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pamuk gibiler😁 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. yerden bulmus olabilir 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🙂 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl O parmaklar ne lan dolma gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :)) Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tırnağımdaki pislikleri de görmüş olduk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Skkakqksmxmsm :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yok beee hediyelik uüzük 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tüh yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye tüh dedin ki 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Satcaktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl deli yaaa 😂 Yorumla ok35dk35 +1 yıl Ben de soruyu " Acaba babam annemi başka bir kadınla mı aldatıyor? " diye merak ettiğin için sordun zannettim. 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merhaba Yorumla
küfürbaz_karı Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Swarovski bu değersiz taş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂🙃 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 50 100 tl lik yüzük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Günlük harçlığım kadar1🤣🤔 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Oo sat sat🤣 Yorumla
OttomanSoldier16 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Artık senin olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Elin güzelmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣😂🙂🙃 Yorumla AtesliPrens03 +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ya kaç yaşındasın bu sitede ne yapıyorsun allah aşkına, git derslerine çalış sonra pişman olursun.
18 🤔
Okumuyorum çalışıyorum en iyisi 😁
daha küçük gözüküyorsun, şaşırdım.
Ellerin güzelmiş
:)))
Pamuk gibiler😁
yerden bulmus olabilir 🤣
İnşallah 🙂
O parmaklar ne lan dolma gibi
:))
Tırnağımdaki pislikleri de görmüş olduk
Skkakqksmxmsm :))
yok beee hediyelik uüzük
Tüh yaa
niye tüh dedin ki 🙄
Satcaktım
deli yaaa 😂
Ben de soruyu " Acaba babam annemi başka bir kadınla mı aldatıyor? " diye merak ettiğin için sordun zannettim. 😂
Merhaba
Swarovski bu değersiz taş.
🙂🙂🙃
50 100 tl lik yüzük
Günlük harçlığım kadar1🤣🤔
Oo sat sat🤣
Artık senin olsun
:)
galiba
Tamamm
Muhtemelen öyle
Elin güzelmiş