Aşk İlişkileri Her parmağında yüzük olan evlimi? Badboilove Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya parmağında yüzük var ama gözleriyle beni yiyor anlamadım amacı nedirya acaba ölesinemi o yüzüğü taktı Güncellemeler+1 yıl Daha önce yoktu parmağında ama alyans gördüm şimdi çok bakıyor gözlerimin içine içine hep ama Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlarr yüzük yoktu çıkarmış şimdideee ve çok bakışıyoruzz Her parmağında yüzük olan evlimi? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Parmağında yüzük olan erkeği evlimi sanıyosun kimisi zevkine takar kimiside evlidir takar sana bakıyosa asılıyodur dikkatli ol 0 11 Yorumla Badboilove +1 yıl Ya bugün ilk defa gördüm ztn Ama bakıyor gözleri bende hatta yanıma yanaşıyor Yorumla Badboilove +1 yıl Bildiğin alyans takmış Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl İlk defa gördünde tanıyomusun kendisini gözleri sendeyse sana açılmak istemiştir Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Alyans varsa sorarsın nişanlımısın evlimisin diye bana niye bakıyosun diye Yorumla Badboilove +1 yıl Tanışmıyoruz aynı ortamdayız ama Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Tanışmıyosun ama nasıl aynı ortamdasın Yorumla Badboilove +1 yıl Boşver uzun hikaye Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Niye boşvereyim çıkardın bi laf gerisini getir yarım kalmasın uzun hikayeymiş bende yedim🙄 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Alyansı çıkarmış evli falan sanmasın diye bu evli erkekler ne doymak bilmez erkekler ya eşinle neden evlendin ozaman Yorumla Badboilove +1 yıl Ya yiycek gibi bakıyor bide görmen lazım yanımdakilerinde dikkatini çekti Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Yiyecek gibi bakıyosa seni yiyecek ozaman Yorumla
Herbokolog-A Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Sendeki o popo ölüyü diriltir. Yüzük müzük mü dinler adam.😀😀😀 0 0 Yorumla
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Evli olabilir. Ve büyük ihtimalle çapkın bir sırtlan oluyor kendisi. Uzak dur. 0 0 Yorumla
dmlasuman Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evli de olabilir sonuçta evli olması engel değil maalesef. 0 0 Yorumla
Esinn1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl yok be kimisi öylesine takıyor geçen markete girdim kızın parmağında bir milyoncuktan alınmış bi yüzün ya 50 kuruş en fazla 1 liralık yüzük 0 1 Yorumla Badboilove +1 yıl Ama altın sarı alyanstı Yorumla
Heycanlı34 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Demekki evli birini bile baştan çıkarabilirsin.. Dönüp bakıyorsa 0 0 Yorumla
RuhumDaralıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Her parmaginda olmasina gerek yok bir parmaginda olsa yeter 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu kadar kasacağına sor gitsin 0 1 Yorumla Badboilove +1 yıl Düşünemedim sağol Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Öylesine olduğu belli 0 0 Yorumla
Lezcik Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Değil 0 1 Yorumla Badboilove +1 yıl Ama alyanstı Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Niyeti bozmuş o 😅 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sormak lazım. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Parmağında yüzük olan erkeği evlimi sanıyosun kimisi zevkine takar kimiside evlidir takar sana bakıyosa asılıyodur dikkatli ol
Ya bugün ilk defa gördüm ztn
Ama bakıyor gözleri bende hatta yanıma yanaşıyor
Bildiğin alyans takmış
İlk defa gördünde tanıyomusun kendisini gözleri sendeyse sana açılmak istemiştir
Alyans varsa sorarsın nişanlımısın evlimisin diye bana niye bakıyosun diye
Tanışmıyoruz aynı ortamdayız ama
Tanışmıyosun ama nasıl aynı ortamdasın
Boşver uzun hikaye
Niye boşvereyim çıkardın bi laf gerisini getir yarım kalmasın uzun hikayeymiş bende yedim🙄
Alyansı çıkarmış evli falan sanmasın diye bu evli erkekler ne doymak bilmez erkekler ya eşinle neden evlendin ozaman
Ya yiycek gibi bakıyor bide görmen lazım yanımdakilerinde dikkatini çekti
Yiyecek gibi bakıyosa seni yiyecek ozaman
Sendeki o popo ölüyü diriltir. Yüzük müzük mü dinler adam.😀😀😀
Evli olabilir. Ve büyük ihtimalle çapkın bir sırtlan oluyor kendisi. Uzak dur.
Evli de olabilir sonuçta evli olması engel değil maalesef.
yok be kimisi öylesine takıyor geçen markete girdim kızın parmağında bir milyoncuktan alınmış bi yüzün ya 50 kuruş en fazla 1 liralık yüzük
Ama altın sarı alyanstı
Demekki evli birini bile baştan çıkarabilirsin.. Dönüp bakıyorsa
Her parmaginda olmasina gerek yok bir parmaginda olsa yeter
Bu kadar kasacağına sor gitsin
Düşünemedim sağol
Şuanda öyle zaten evlilikler
bazen laf olsun diye takanlar oluyor
Öylesine olduğu belli
Değil
Ama alyanstı
Her yüzüksüz bekar mi peki
Niyeti bozmuş o 😅