Ağda yapıcam. Yardım?
Ya çok korkuyorummm. Acıyacak şimdi. Acıyı azaltmanın başka yöntemleri var mı Emla krem sürmek dışında?
Ya çok korkuyorummm. Acıyacak şimdi. Acıyı azaltmanın başka yöntemleri var mı Emla krem sürmek dışında?
Buzla ağda yapacağın bölgeyi morarıncaya kadar soğut lokal anestezik etki yapar yine ağda yapacağın bölgeye biraz pudra sür buda deriyi korur sadece tüylerin alınmasını sağlar canının acıyacağını sanmıyorum kolay gelsin...
Teşekkür ederimmmm deneyeceğim :*
Emla neden olmaz anlayamadim
Emla bende işe yaramıyor çünkü
Bu mümkün değil nasıl kullaniyorsunuz
Zaten küçücük tüp bacağıma sürdüm ama bayaa sürdüm sonra streechle kapladım 30 dk dan fazla beklettim sonra temizledim ağdayı yapıştırdım normalde acıdığından daha çok acıdı resmen her bir kıl kökümü hissettim
İlk defa duydum inanın peki daha önce jilet vurmusmuydunuz
Evet zaten en sorunlu bölgem dizimden aşağısı kremi de bacağımda kullanmak için almıştım ama işe yaramadı
İşte asıl sorun bu jilet olduğu için her halükarda acı olur ecAneye gidin anestol pomad alın hepsini bulacağınıza sürün 1 saat bekleyin faydasını goreceksiniz
Deneyeceğim çok Teşekkür ederim
Rica ederim
Tsklr
yok bir yöntem çok korkuyorsan kuaföre git yapamazsın tahriş edersin
Oramı buramı millete açamam :( valla cinsiyet değiştircem o olcak !
yapcak birşeyy ok ozaman eldivenle al
o degilde emla krem ne ben bilmiyorum erkekler biliyor
Uyuşturucu bir krem 2 gramlık tüplerde 5 tane Olan ve yaklaşık 60 tl olan bir halta yaramayan krem
Cevap
10Cevap
emla krem pek işe yaramıyor, ben dede bu sorun var arkadaşımın tavsiyesiyle biodrops este krem diye bir ürün kullandım çok memnunum.
buz en güzel ben buz sayesinde dayanabiliyorum sende dene
Ee sonra ıslak oluyor ağda yapışmıyor bide kurutcam diyene kadar ısınıyor tenim
Ağda zamanla kararma yapar, en ideali lazer epilasyon
Bacakta yapmaz
Genital bölgede yapar, dudaklar kararır
Emla disinda uyusturcak baska birsey bulman gerek
Bilsem sormam değil mi?
Emla neden değil?
Çünkü bende işe yaramadı
Lidokain içeren kremler kullanmalısn ama emla işe yaramdiysa yanık için bir pomad vardi adini unuttum oda uyuşturuyordu
jilete vur ne urasıyon
Sonra balta girmemiş ormanlarım olsun değil mi :)
yav bısıy olmaz ben dovme yaptım bacagma birazını kestım mecburen 2 ayda zor uzadı ya D:
Yuhhhh keşke bende senin gibi olsam
valla bak :D
cakmakla yak niye agda yapiyon :-D
Çok akıllısın sen buralarda harcanıyorsun
Bune yaaa git kuafore halletsin budami sorun
Kuaförler allahsız
yarım saat önce ağrı kesici iç
çok hızlı çek saniyelik olur acı
Sabah sabah gitmez
Acı yok çekirge
Yok ya opimde gecsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?