Selamlaaaaaar 💛
Ağda ya da lazer acısını azaltacak uyuşturucu bir krem öneriniz var mı?

Selamlaaaaaar 💛
Ağda ya da lazer acısını azaltacak uyuşturucu bir krem öneriniz var mı?

Depileve ağda acısını hafifleten jel var onu denerseniz faydalı olacağını düşünüyorum. Bu jel acıyı hafifletip bölgeyi ferahlatıyor kullananlar gayet memnun duyduğum kadarıyla.
Epilasyon acısını azaltmak için özel olarak formüle edilmiş bazı kremler mevcuttur. Bu kremler, ciltteki hassasiyeti azaltmak, acıyı hafifletmek ve epilasyon sonrası ciltteki kızarıklık ve tahrişi azaltmak için tasarlanmıştır.
Bu tür kremler arasında lidokain, prilokain veya benzokain gibi lokal anestezik maddeler içeren kremler bulunmaktadır. Bu maddeler cildin yüzeyinde uyuşukluk yaratarak, epilasyon işleminin acısını azaltır.
Ancak, herhangi bir kremi kullanmadan önce mutlaka dermatoloğunuza danışmanız önemlidir. Ayrıca, özellikle alerjiniz veya cildinizde hassasiyetiniz varsa, herhangi bir kremin kullanımı öncesinde cildinizde küçük bir test yapmanız önerilir.
Emla krem ve genital bölge için de jetex krem.
Cevap
2Cevap
Kremle denemiştim ama yağlı kaldığı için ağda yapismiyor. Lazerde de buz denedim kesinlikle tek çözümü buz
Güzellik merkezinin önerdiği bi kremi kulkandım hiçbir işe yaramadı uyusturmuyor onerileri okumaya geldim
Epifiy kullan hem tüy dökücü bir krem hemde gerçekten işe yarıyor.
Emla dene mutlaka
Lazer
Krem önerisi istedim ben yalnız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?