Moda & Stil Bu kazağı hangi renkte alayım? Aşko kuşko pembesi mi yoksa normal pembe mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 asko kusko pembesi yoksa 2cisi mi alayim? Yasim 23 hangisi? Güncellemeler+1 yıl Yardimmm Bu kazağı hangi renkte alayım? Aşko kuşko pembesi mi yoksa normal pembe mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. bence birincisini alın 0 0 Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Asko kusko pembesi daha guzel duruyo digeri pijama gibi bi de yazilari siyah kotu 0 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzel değil kii 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben begendim Yorumla
BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Alttakini al. Diğeri çok cırtlak duruyor. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. 2. olan daha iyi bence 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 316 cevap paylaştı. Pembe güzel açık 0 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Kusko pembe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu alcam simfi Yorumla
BayKıvırcık17 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl aşka kuşko bir tipin varsa pembeyi al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Asko kusko tipinden anladigin ne ki Yorumla
puipead13 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Çok kötüler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alayim ozmn sen link at Yorumla puipead13 +1 yıl Tarzını bilmiyorum ki fakat bunlardan birini alacaksan ve beğendiysen beni dinleme ben sadece fikrimi söyledim sana yakısabilir kendime yakıştıramıyorum. Canlı olan pembe daha güzel duruyor diğeri çok soluk Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı. Kaktüs pembesi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl O ne yaHangisi yukardaki mi altaki mi Yorumla İnflames2626 +1 yıl Üstte herzaman iyidir Yorumla Soran +1 yıl Üsteki alcam Yorumla İnflames2626 +1 yıl Fizik te önemli Yorumla Soran +1 yıl Sebeb Yorumla İnflames2626 +1 yıl Erkekmisinki Yorumla Soran +1 yıl Sal. akmisin Yorumla İnflames2626 +1 yıl Yooo Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkinci 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha hoş duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence birincisini alın
Asko kusko pembesi daha guzel duruyo digeri pijama gibi bi de yazilari siyah kotu
Güzel değil kii
Ben begendim
Bence alttaki daha güzel
Alttakini al. Diğeri çok cırtlak duruyor.
2. olan daha iyi bence
Üstteki bence çok güzel görünüyor.
Pembe güzel açık
Kusko pembe
Onu alcam simfi
aşka kuşko bir tipin varsa pembeyi al
Asko kusko tipinden anladigin ne ki
Çok kötüler
Ne alayim ozmn sen link at
Tarzını bilmiyorum ki fakat bunlardan birini alacaksan ve beğendiysen beni dinleme ben sadece fikrimi söyledim sana yakısabilir kendime yakıştıramıyorum. Canlı olan pembe daha güzel duruyor diğeri çok soluk
Kaktüs pembesi
O ne ya
Hangisi yukardaki mi altaki mi
Üstte herzaman iyidir
Üsteki alcam
Fizik te önemli
Sebeb
Erkekmisinki
Sal. akmisin
Yooo
Normal pembe
2. daha hos