Moda & Stil Esmer tenliyim, açık pembe renk yakışır mı? Eylulllllll111 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Esmer tene açık pembe yakışıe mı ya öyle çok esmer de değilim ama yakışmaz gibi Esmer tenliyim, açık pembe renk yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet yakışabilir. 0 0 Yorumla
Zopare Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl Sen çuval giysen yakışır güzelim diyerek popon tavana kaldırayım 🤣🤣🤣 0 6 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Yok yok kalkmaz Yorumla Zopare +1 yıl Kalkar kalkar 🤣🤣🤣 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Diyen olmuş ama kalkmadı Yorumla Zopare +1 yıl Görmedik ki kalktı mı kalkmadı nerden bilelim Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Terbiyesiz şakanı bokunu çıkarma Yorumla Zopare +1 yıl Terbiyesizce bir şey söylemedim. Senin algılarından kaynaklanan bir durum bu. Asıl sen terbiyesizlik yapma edepli konuş. Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Esmere kesinlikle yakışmaz ama bu fotodaki esmer tenli değil. 0 2 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Koyu pembe daha iyi olur gibi Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Açık olanına göre evet. Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Pembe tonlar zaten esmerlere ve kumrallara yakışıyor bence. Olur. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben sevmem pembe rengi pek ama yakışabilir neden olmasın.. 0 0 Yorumla
yagmuryagmurrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yakışır bu arada beyaz tene yakıştığından daha çok yakışıyor açık pembe 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Esmere gider de bence çok da öyle esmer değildin. 0 0 Yorumla
evrimm00 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Elbette yakışır sen üzerinde duruşunu seviyorsan gerisinin de pek bi önemi kalmaz zaten 🥰 0 0 Yorumla
kadınseviyorummm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl resimde ki zenmisn bilmiyorum da evet yakiris 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl görsele göre beyazsın 0 2 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl O ben değilim rengini göstermek için Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl ok. Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Kendini satışa mi çıkarıyorsun hayırdır 0 0 Yorumla
MissFilozof Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ben pek yakıştırmıyorum ama tonu da önemli 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. bana göre yakışmış bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyaz tenli gibi duruyorsun 1 2 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl O ben değiliim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Esmerler Barbie olmaya çalışmasın ya 1 6 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Ne alakası var her pembe giyen barbie mi hiç aklıma gelmemişti böyle bi şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani Barbie konsepti bu aralar meşhur ya Yorumla tradermathh +1 yıl Esmerler ne diye pembe giyer ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şopar olmak için Yorumla tradermathh +1 yıl Bence de🙃 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl başkasının adıns siz karar vermeye bayılıyosımuz hiç böyle düşünceler gelmemişti aklıma sadece cıvıl cıvıl bi renk olduğu için sprdık Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 753 cevap paylaştı. Çok esmer değilsen yakışır bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence baska renk dusunmelısın? 0 11 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl O zaman sen seç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı ordan tarıf edeyım Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Bırdan öner Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konu uzun olur kırma Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cıktım hadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelmedın Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Korktum senden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nedenmıs Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl İşte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ıkı kanka dost olalım dıyorum ama kırdın benı uzuldum :( Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yakışır bence. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Böyle bir kombin yakışır 0 2 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Açık kotla da güzel olur Yorumla Kadirk34 +1 yıl Kesinlikle mavi Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 908 cevap paylaştı. her şey yakışır 0 2 Yorumla Eylulllllll111 +1 yıl Teşküürrr Yorumla S93S94 +1 yıl esmer ten kadına en yakışan ten dir Yorumla
Derinnci Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Pembe kombine uymamış 1 1 Yorumla Costantinnn +1 yıl @Derinnci kıvırcık senin kombin çok güzel olmuş Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. güzel olur 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Ebet 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. yakışmaz 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Yakışmaz 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. Yakışabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet yakışabilir.
Sen çuval giysen yakışır güzelim diyerek popon tavana kaldırayım 🤣🤣🤣
Yok yok kalkmaz
Kalkar kalkar 🤣🤣🤣
Diyen olmuş ama kalkmadı
Görmedik ki kalktı mı kalkmadı nerden bilelim
Terbiyesiz şakanı bokunu çıkarma
Terbiyesizce bir şey söylemedim. Senin algılarından kaynaklanan bir durum bu. Asıl sen terbiyesizlik yapma edepli konuş.
Esmere kesinlikle yakışmaz ama bu fotodaki esmer tenli değil.
Koyu pembe daha iyi olur gibi
Açık olanına göre evet.
Pembe tonlar zaten esmerlere ve kumrallara yakışıyor bence. Olur.
Ben sevmem pembe rengi pek ama yakışabilir neden olmasın..
yakışır bu arada beyaz tene yakıştığından daha çok yakışıyor açık pembe
Esmere gider de bence çok da öyle esmer değildin.
Elbette yakışır sen üzerinde duruşunu seviyorsan gerisinin de pek bi önemi kalmaz zaten 🥰
resimde ki zenmisn bilmiyorum da evet yakiris
görsele göre beyazsın
O ben değilim rengini göstermek için
ok.
Kendini satışa mi çıkarıyorsun hayırdır
Ben pek yakıştırmıyorum ama tonu da önemli
Esmerlere pembe çok yakışıyor
Mavinin tonlarını dene bence
Açık tonlarda olabilir
Neden olmasın güzel görünüyor
Yakışır ablam neden yakışmasın
Resimdeki sen isen yakismis kombinde güzel
Yakışır tabii önemli olan özgüven
bana göre yakışmış bile
yakışır ama fuşya nooo
Yakışır
Bağda tenli gibisin esmerden çok
Beyaz tenli gibi duruyorsun
O ben değiliim
Anladım
Esmerler Barbie olmaya çalışmasın ya
Ne alakası var her pembe giyen barbie mi hiç aklıma gelmemişti böyle bi şey
Hani Barbie konsepti bu aralar meşhur ya
Esmerler ne diye pembe giyer ya
Şopar olmak için
Bence de🙃
başkasının adıns siz karar vermeye bayılıyosımuz hiç böyle düşünceler gelmemişti aklıma sadece cıvıl cıvıl bi renk olduğu için sprdık
Çok esmer değilsen yakışır bence
bence baska renk dusunmelısın?
O zaman sen seç
senle uzunca konusalımmı ordan tarıf edeyım
Bırdan öner
konu uzun olur kırma
Ok
cıktım hadı
gelmedın
Korktum senden
nedenmıs
İşte
ıkı kanka dost olalım dıyorum ama kırdın benı uzuldum :(
Esmere yakısıyor aslında
Yakışır bence.
Böyle bir kombin yakışır
Açık kotla da güzel olur
Kesinlikle mavi
Yok esmer tene yakstırmıyorum o rengi
esmere yakışmaz beyaz tene yakışır
Esmerler candır onlara her şey yakışır:)
Yakışır neden yakışmasin
yakisir tabii ki
her şey yakışır
Teşküürrr
esmer ten
kadına en yakışan ten dir
Pembe kombine uymamış
@Derinnci kıvırcık senin kombin çok güzel olmuş
Çooooookk
güzel olur
Yakışır
Çok Yakışmış 🥰