Moda & Stil Renkli çoraplarla kombin yapmak zor mudur? _MorGökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Renkli çoraplarla kombin yapmak zor mudur yoksa renkli çoraplar çocuksu mudur? Renkli çoraplarla kombin yapmak zor mudur? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Zor değildir bence 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence zordur çünkü renk birbirine uyması lazım ve benim takıntım var o renkler illa birbirine uyacak ama ben renkli çorap kullanmıyorum pek 1 0 Yorumla
hijabikiz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence çok güzel benim çeşit çeşit çorabım var giyerim hiçte utanmam hahahah 1 2 Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl Kapalısın nasıl giyiyorsun gerçi görünmüyor sizde ama neyse Yorumla hijabikiz +1 yıl Misafirliğe gittiğim gün penguenli çorap giymiştim o an biraz utanmıştım ahahahah öbür türlü doğrudur görünmüyor çoğu zaman Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aslında giyim konusunda acık renklere göre giyinmek mantıklı çoraplar buna göre uyarlanabilir 0 0 Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yoo neden çocuksu olsun 1 1 Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl Genelde çocuksu görülür Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 475 cevap paylaştı. Ben sevmem hep sade giyerim ve evet zor bence 1 0 Yorumla
Yağmur2254 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı. Çorapla kombin olmuyor ya 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Berbat duruyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zor değildir bence
Bence zordur çünkü renk birbirine uyması lazım ve benim takıntım var o renkler illa birbirine uyacak ama ben renkli çorap kullanmıyorum pek
Bence çok güzel benim çeşit çeşit çorabım var giyerim hiçte utanmam hahahah
Kapalısın nasıl giyiyorsun gerçi görünmüyor sizde ama neyse
Misafirliğe gittiğim gün penguenli çorap giymiştim o an biraz utanmıştım ahahahah öbür türlü doğrudur görünmüyor çoğu zaman
Aslında giyim konusunda acık renklere göre giyinmek mantıklı çoraplar buna göre uyarlanabilir
Yoo neden çocuksu olsun
Genelde çocuksu görülür
Ben sevmem hep sade giyerim ve evet zor bence
Alakasi bile yok, gayet tatli bence
Yoo giyiyorum ve kombinliyorumda
O ne öyle ya 🙄 hiç hoş değil çocuksu
Çorapla kombin olmuyor ya
Bu ne soytarı tsrzı
giymemki
Zordur
Bence’me bak sorum var size
Berbat duruyor