Moda & Stil Sütyen'e hayır diyelim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Niye kadınlar tebalaştırılıyor sürekli onlar üzerinden kapitalist kazanım sağlanıyor 😓darlandim giymedim mesela zorunlu muyuz yaa 😀😀 Güncellemeler+1 yıl Bir de kadın olacaksınız asıl sağlıksız diye giymemek lazım 😀😀 Sütyen'e hayır diyelim mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Ben evet ya da hayır demem kendim takmıyorum sonuçta 2 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. İstersen giyme göğüslerin sarkık değilse gadası 2 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Erkek egemen toplumun dayattığı kıyafet kuralınıda yıkacaz.. Hep birlikte çırılçıplak özgürlük 🥳🥳😇 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Işte bu 😀😀😀 Yorumla Türk_Genco +1 yıl erkekler içinde geçerlidir umarım bende yıkacam ıuhgfuıajgkhfj Yorumla Soran +1 yıl Sende soyun😀😀 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl giymeyebilirsin kim zorunlu kıldı yasa mı var 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet yazısız kürek Yorumla Soran +1 yıl Kural* Yorumla Serdaryaman006 +1 yıl Yok istediğin gibi takıl kimse karışmaz sana Yorumla Soran +1 yıl Aferin 😀😀 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. isyanbayrağını sütyeni çıkarıp havaya sallarak açmış :))))))))))))))) 2 14 Yorumla Soran +1 yıl Sallamadim 😀😀 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yok bide yapsaydın :))))))))))) Yorumla Soran +1 yıl Yapardım da , toplum buna hazır değil henüz 😀😀 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl aman sen bi dur ya :) zaten her şey b... ok gibi :) Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjs tamam durdum Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl saol ya ülke yeni bi kaosu kaldıramaz:) Yorumla Soran +1 yıl Ülke yüzünden ben niye sütyen takcam 😀😀 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yaw tak nolucak :))) biş derdim ulu orta gjkgkh demicem yürü git:)) Yorumla Soran +1 yıl Takmiycam 😀😀 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl ikizlere takkeeeee ghghjgjhghjgjh Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl ya yürü git tamam bozma beni:)))) Yorumla Soran +1 yıl Tamam sustum 😜 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl aferim:) Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl bu hareketi destekliyorum elinden geldiğince ama her yerde de gitmiyo tabi röntgen çekme yeteneği olan abazalar da mevcut maalesef 3 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yo neden zorunlu olsun isteyen giyer istemeyen giymez bu sadece insanın kendi tercihi ve rahatını düşünür önemli olan o başka bir şey değil 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Evet ben hiç sevmiyorum iki saat kanca aç ugraş 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl pardon sana sütyen giy diye kim söylüyor şart koşuyor. ve nerden biliyorlar snein sütyen takıp takmadığını. milletin gözü senin sütyeninde mi 3 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kendi kendine protest haller falan.. benim içinmi giyiyosun, ya da benim içinmi giymicen.. zararı yok faydası var.. Allah Allaaaah 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl geçen bi tanıdığım giymemişti, normal konuştuk sonra bi anda ucu çıktı 😊 sorun olmazsa giyme 2 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucu neden çıkmıştır sence Yorumla Soran +1 yıl Üşümüş olabilir kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ev ortamında idik, koca kadın 40 yaşında Yorumla Soran +1 yıl Koca kadınlar usumuyor mu 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız ev ortamında idik diyorum Yoksa dışarda üşür Zaten yazın bile üşüyen birisi Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjsj 😀😀bir an ürperti de olabilir ne biliyim her şey olmuştur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İi madem, erkek için hoş görüntü aslında Yorumla Soran +1 yıl 😳😀🤞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O be öyle UFO görmüş masum köylü gibi 😆 Yorumla Soran +1 yıl Ne olacak başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırmana şaşırdım 🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evde takmıyorum ama dışarı çıkarken takıyorum, rahatsız oluyorum çamaşırsız.Penti bir sütyen çıkarmış indirime girmesini bekliyorum, yok gibi olduğunu söylüyorlar 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Giymeyin. Memelere özgürlük. 2 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Mal senin mulk senin istersen kilotada hayir de 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sutyen sağlık için giy zaten 2 1 Yorumla Punisher-34 +1 yıl tam tersi sağlığa zararlıymış.. Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 510 cevap paylaştı. diyelimmm memelere özgürlük bile diyelim bence :D 2 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Harun abi?Diyelim, yerçekimi ne olacak? 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayn özgürlükkkk 2 0 Yorumla
HurişHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Bende evde giymem sadece 1 1 Yorumla senaydn61 +1 yıl Denmeli tabi Yorumla
Erenmert87 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl çıkar sende. pentinin ürünleri var onları kullan 2 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 566 cevap paylaştı. Sütyen'e hayır 2 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı. de kral 2 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. memelere özgürlük :D 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben evet ya da hayır demem kendim takmıyorum sonuçta
İstersen giyme göğüslerin sarkık değilse gadası
Erkek egemen toplumun dayattığı kıyafet kuralınıda yıkacaz.. Hep birlikte çırılçıplak özgürlük 🥳🥳😇
Işte bu 😀😀😀
erkekler içinde geçerlidir umarım bende yıkacam ıuhgfuıajgkhfj
Sende soyun😀😀
giymeyebilirsin kim zorunlu kıldı yasa mı var
Evet yazısız kürek
Kural*
Yok istediğin gibi takıl kimse karışmaz sana
Aferin 😀😀
isyanbayrağını sütyeni çıkarıp havaya sallarak açmış :)))))))))))))))
Sallamadim 😀😀
yok bide yapsaydın :)))))))))))
Yapardım da , toplum buna hazır değil henüz 😀😀
aman sen bi dur ya :) zaten her şey b... ok gibi :)
Jsjsjs tamam durdum
saol ya ülke yeni bi kaosu kaldıramaz:)
Ülke yüzünden ben niye sütyen takcam 😀😀
yaw tak nolucak :))) biş derdim ulu orta gjkgkh demicem yürü git:))
Takmiycam 😀😀
ikizlere takkeeeee ghghjgjhghjgjh
😀😀😀
ya yürü git tamam bozma beni:))))
Tamam sustum 😜
aferim:)
bu hareketi destekliyorum elinden geldiğince ama her yerde de gitmiyo tabi röntgen çekme yeteneği olan abazalar da mevcut maalesef
Yo neden zorunlu olsun isteyen giyer istemeyen giymez bu sadece insanın kendi tercihi ve rahatını düşünür önemli olan o başka bir şey değil
Evet ben hiç sevmiyorum iki saat kanca aç ugraş
pardon sana sütyen giy diye kim söylüyor şart koşuyor. ve nerden biliyorlar snein sütyen takıp takmadığını. milletin gözü senin sütyeninde mi
kendi kendine protest haller falan.. benim içinmi giyiyosun, ya da benim içinmi giymicen.. zararı yok faydası var.. Allah Allaaaah
geçen bi tanıdığım giymemişti, normal konuştuk sonra bi anda ucu çıktı 😊 sorun olmazsa giyme
Ucu neden çıkmıştır sence
Üşümüş olabilir kız
Yok ev ortamında idik, koca kadın 40 yaşında
Koca kadınlar usumuyor mu 😀😀😀
Kız ev ortamında idik diyorum
Yoksa dışarda üşür
Zaten yazın bile üşüyen birisi
Jsjsjsj 😀😀bir an ürperti de olabilir ne biliyim her şey olmuştur
İi madem, erkek için hoş görüntü aslında
😳😀🤞
O be öyle UFO görmüş masum köylü gibi 😆
Ne olacak başka
Şaşırmana şaşırdım 🤣
benim olmayan meme hakkinda yoruma gerek duymam.😉
milletin bakmasindan rahatsiz olmuyorsan sikinti yok..
Evde takmıyorum ama dışarı çıkarken takıyorum, rahatsız oluyorum çamaşırsız.
Penti bir sütyen çıkarmış indirime girmesini bekliyorum, yok gibi olduğunu söylüyorlar
Giyme ama ucu belli olacak
Giymeyin. Memelere özgürlük.
ikizlere özgürlük :) sutyene hayır :)
Mal senin mulk senin istersen kilotada hayir de
Ne halt yersen ye, bizene
Değilsiniz, ikizler takkesiz kalsın
#sutyenehayırmemelereozgurluk :D :D
sağlıksız maalasef memelere özgürlük
Giyme kaç beden giyiyorsun
Sutyen sağlık için giy zaten
tam tersi sağlığa zararlıymış..
diyelimmm memelere özgürlük bile diyelim bence :D