Güncellemeler
+1 yıl
Şikayetlere baktım, alerjik rinit yapıyormuş Bargello parfümleri. Ben de alerjik bir bünyeye sahibim, kesin kötü etkilenirim. Tasarruf hayalim suya düştü. Neyse belki Rossmann'da indirimli guzel parfumler vardır 😆😆
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel bir parfüm almak istiyorum. Biraz baktım, ünlü parfümlerin muadilleri varmış Bargello'da. Ne kadar muadil olabiliyor? Kullanan var mı? Güzel mi? Kolonya gibi olmasın istiyorum. Kışın kullanıma uygun çekici vamp akılda kalıcı gizemli kadın parfümü önerir misiniz? Bütçem 700-800'e kadar çıkabilir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bargello 440 süper bişe kesinlikle tavsiye ederim
teşekkürler tavsiye için ama internette alerji yaptığını okudum.
Bende herhangi bir sıkıntı yoktu aslında çok parfüm sıktığım için hemen bitirdim yenisini aldım oda bitti
güle güle kullan. bazen de uzun süredir burnun tıkanıyorsa, burnunu çekiyorsan bunun normal halin olduğunu sanıyor olabilirsin. ben yves rocherdan aldım iki tane parfüm, indirim de varmış %30. gerçekten de orada o kadar parfüm kokladım burnum açıldı hatta ama baska yerlerde kokladım burun akıntısı yaptı. yves rocher doğal içerik artık hep oradan parfüm alacağım..
koluma sıktığım kokular hala biraz kokuyor su ile yıkamama rağmen. edpler daha kalıcı dedi danışman kızlar ama kokuları çok ağır geldi bana, edt aldım. sanırım hafif fresh kokular seviyorum. baharatlı koku severim sanıyordum kokladım ama hoşuma gitmedi. öyle kokmak istemem o ne 😆😆
Bargello 10 12 senedir kullaniyorum
o kadar suredir var mi ya? ondan önce ünlü bir parfumeri vardı, her yerde şubesi vardi adi neydi onun ya hala var mi acaba
Vardı yani ilk çıktığından beri kullanıyorum kalıcılık konusunda çok iyi
ama alerjik rinit yapıyormuş. benim bunyem alerjik. ahahha ileride kocam kullansa atarım çöpe o parfümü, iyi bir parfum alirim kendisine. ahahha. benim annem de alerjik bunyeye sahip mesela emotion parfumu etkilemisti annemi
Bende alerjik bir insanım ama bana hiç şey etmedi ki sevdgm bir koku var sürekli onu kullaniyorum orjinali bile aldım ama bargello kadar hoşuma gitmedi
ya ilginçmiş. orijinali hoşuna gitmediyse demek ki bargello muadil yapamıyor
alerji olmamana sevindim her bunyeyi ayni sekilde etkilemez ama suregelen bir burun tıkanıklığı varsa 10 yıldır kullandığın için farkinda olmayabilirsin
Ya hem kokusunu hem kalıcılığını çok sevdgm için bok atmak istemiyorum 😃😃çünkü stokluyorum hep
bok at diye demiyorum. dikkatli ol yani. hep burnun tıkanıyorsa akiyorsa bir sure kullanma bakalım duzelecek misin? sağlık söz konusu bok atmaktan bahsediyorsun ahahsh
😃😃😃 ha yok çok şükür öyle şeyler daha hiç olmadı
uzun süredir kullanıyorsun ya belki normal halin bu sanıyor olabilirsin
Peki 😃😃 ne diyeyim başka bilmiyorum ki yanında 3 5 daha parfüm var ama genelde özel zamanlarda bargello kullanıyorum sen düşün artik
o derece kaliteli buluyorsun yani. diğer kullandığın 3-5 parfüm nasıl peki? markaları nedir?
Hmmm biri kenzo homme diğeri Privacy Man Edt
privacy iyi değil bence. emotion ile aynı marka, alerji yapar 😆😆 kenzoyu ilk duyuyorum
Bilemem var bir kaç tane da hediye olan hatirlamyrm isimlerini
Valla parfüm markalarını pek bilmiyorum.
Güzel tavsiye ederim.
Sevmedim ben
Pek beğenmedim
Hiç kullanmadım daha önce.
Azdırıcı
insan gibi bir yorum yapamadin mi ahahah
Hahahah azmak da insani bjr şey
azmak için saat erken değil mi ahahha
Esas bu saatte çıkar mevzu