Merhabaa 🌸
Normalde bargello hiç kullanmam, bir kere sipariş ediyim dedim nasıl kokuyor bilmiyorum ama kalıcı oluyor mu ki bu marka?

Merhabaa 🌸
Normalde bargello hiç kullanmam, bir kere sipariş ediyim dedim nasıl kokuyor bilmiyorum ama kalıcı oluyor mu ki bu marka?

Kalicilik konusunda bu zamana kadar kullandigim hatta suanda hem bargello hemde alberto taccini var ve alberto taccini efsane kaliciliği var bargelloyu kullaniyordum bu zamana kadar fakat denemek amaci ile farkli markalari alip kullanan birisiyim. alberto taccini markasi kalicilikta efsane. Mesela ilk kullanmaya basladigim gün oglen saat 3 te sıktım ve evden çıktım. akşam saat 10 ve halen parfüm kokusunu kendim dahi hissedebiliyorum. Simdi yarısını sıkarsan tani oyle olur diyenler çikarsa onlarada cevabim. şişeyi komple bile ustune döksen yinede 7-8 saat koku kalmaz 🤣 bu arada reklam vs. Değil. Ucuz olanlarida var mesela 100 ml lik 100 tl 50 ml lik 120 tl. Ben iki cesidindende aldim 50 ml lik olup pahali olani kalicilikta anlattiğim şekilde yani ucuzunu aldim kalici degil senin önereceğin markaya sokayim demeyin sonra 😅
Kullanmadım bilmiyorum. Bugün Tommy Hilfiger'ın erkek parfümünü aldım, baya eşsiz bir kokusu vardı. Kadın içini de eminim güzeldir. Watsons'ta indirim var 100ml'de bitmeden kap. 😃
Bu ay iki farklı parfüm aldım yeter artık biraz daha almaya devam edersem parfüm dükkanı açılacak odamda sjsjsj
Bende alıyorum ne var ki. Bakımlı olmanın getirdiği güzellik bunlar. 🤦♂️
oluyor
Cevap
3Cevap
Eh işte
Ben o kadar begenmedm ama zevk meselesi
Kullandım, çok kalıcılığı olmasa da yine de kalıyor. Özellikle kıyafette daha çok kalıyor. Ayrıca güzeldi beğendim ben.
Şöyle fakir fakir sorular soruyorsunuz ya kendimi Suriye Elbabta falan zannediyorum. Sonra Almanlar bize niye ırkçılık yapıyor diyorsunuz.
Senin şu yaptığın yorum zenginlik ve elitlik kokuyor zaten 🙂
Ben de fakirim ama fakir fakir sorular sormuyorum. Off atomu nasıl parçalayabilirim yaa gibi elite sorular soruyorum. 😃😃 Çitiliyorum, çitiliyorum, çıkmıyo'
Tamam sen git bir köşede atomu parçala kolay gelsin 😅
Eyvallah vişneli browni, eski tadın da kalmadı hiç, o bile Suriye kekine döndü.
Onu bilmiyorum
Bir arkadaşım kullanıyor etkili demişti bana.
Evtt
Hayır tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?