Moda & Stil Kıyafetlerde yılbaşı temasını sever misiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yılbaşına özel çoraplar, kazaklar, şapkalar hoşunuza gidiyor mu? Kıyafetlerde yılbaşı temasını sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Kıyafetlerde yılbaşı temasını severim tabi ki de evet 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır sevmiyorum yılbaşına bu kadar anlam yüklemiyorum sadece tebrik ederim o kadar 0 0 Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl yılbaşı temalı hiçbirşeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. itici geliyor bana 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kıyafetlerde yılbaşı temasını severim tabi ki de evet
Hayır sevmiyorum yılbaşına bu kadar anlam yüklemiyorum sadece tebrik ederim o kadar
yılbaşı temalı hiçbirşeyi sevmiyorum
Pek sevdiğim söylenemez
Daha çok çoraplarda severim
itici geliyor bana
Hayır sevmem
Evet <3
Benim gitmiyor
Hayır
Sevmem
hayır sevmem
Hayır sevmem
Pek sevmem