yılbaşına özel seriler gelmiş her yereee siz beğeniyor musunuz ben hemen kendime bir çift çorap aldım :D yoksa kapitalizmin oyunları mııı

Yani biraz kapitalizmin oyunları evet ama insanın gözüne güzel ve hoş geliyor. Tabi beğenmeyen de vardır, o ayrı. Ben de bir kez yılbaşı temalı çorap ve kazak almıştım kırmızı kırmızı 🎅🏼🎄🎀
Bu kaçıncı yılbaşı kutlamadığım unuttum artık. 😂 Genelde evi de süslemem ya da yılbaşına dair bir şeyler yapmam hiç. Çok sıkıcı geliyor bana hele böyle konsept kıyafetleri hiç sevmem ama severek giyenler sipariş edenler çok fazla tabiki de. İleride ailemle eşimle çocuklarıma belki böyle konseptleri denerim bende. 😂😂
Cevap
30Cevap
Kizlara iyi oluyorda erkeklerin kiyafetleri cok siradan sevmiyorum hep ayni seyler ya tșor ya takim elbise baska bisi yok
en nefret ettigim gün bizim bayramımız bile değil bizim kendi yılbaşımız varken elin gavurunun yılbaşını kutluyoruz
Üstüne para verseler giymem şu palyaço kıyafetlerini.
Yılbaşına dair tek derdim yemekler. Bir yıl daha yaşadığım için nefret ederken bir de bunu kutlayacak halim yok ya.
Çok saçma bir şekilde yılbaşı konseltli çoraplara bayılıyorum 😀😀 bu kadar tatlı bir şey daha yok :)
Bazı konseptleri beğeniyorum mesele yeşil ile kırmızının uyumu bir ren geyikli tabak veya kar küresi hoşuma gidebilir.
Güzel ama sadece yılbaşında giyeceksem ne anlamı var diye almıyorum beğendiğim şeyler olursa alırım ama.
Evet, çok tatlı ve şık duruyorlar. Hele de simli ve kırmızı olanlar ☺✌
Yılbaşının hiç bir önemi yok benim için değişen rakamdan başka bir şey değil
Sirk katırına dönüp üstüne para vermek. Allah böylelerine askıda ekmek nasip etmesin.
Sadece iç çamaşırı ve çorapları seviyorum her sene istisnasız alırım 😍
Bu tarz şeyler bizim insanımızda biraz eğrelti duruyor yakışmıyor. Dizilerde izlediğimiz o tadı vermiyor.
Evde kutlanacak olan yılbaşıları için gerçekten çok hoş olabiliyor😃
Saçma buluyorum yılın 1 günü için temalı kıyafet almak
Sadece Joseph Morgan'ın kıyafetini beğeniyorum. Hfjcjcjc
Hiç sevmiyorum beğenmiyorum yılbaşıda kutlamıyorum hele o çam ağacı süsleyip camlara yazı yazanlar agacın altınada hediye koyanlara ayar oluyorum yılbası benim için sıradan bir günden farksız
Yılbaşı elbise tarzı seyleri seviyorum yılbaşı fantezi kıyafetlerini seviyorum mesela hoş oluyo
Yıl başı kutlamak bana saçma geliyor, birde korkunç, yıl başı demek yeni zamlar demek. Neden kutluyimki
Ben beğenmiyorum şahsen
Çok kötü. Kızlarınki güzel oluyor genelde
Yılbaşıyla ilgilenmiyorum fakat tasarıma bayıldım
Bu fotoğraftakilerse hayır 😂
Bazıları çok yaratıcı oluyor.
Çok beğenmesem de sempatik geliyorlar.
Ben kırmızı dondan öteye gidemedim ☺️
hayır pek hooşuma gitmiyor.
Sadece bazıları güzel oluyor 😄
çok eğelceneli tabiki de beğeniyorum👼🌺💫💭
Bazıları çok tatlı hoşuma gidiyor
Hoşuma gitmiyor kırmızı şeylr