Moda & Stil Çok kararsız kaldım KScanlar, sizce hangi renk etek daha güzel? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yeşil Saks mavisi Güncellemeler+1 yıl Yeşili aldım hepinize teşekkürler KScanlar 🥰🙂 Çok kararsız kaldım KScanlar, sizce hangi renk etek daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Yeşil daha güzel bence. Diğeri yaşlı işi gibi geldi. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Birinci olan bence çünkü yeşilin o Tonu baya güzel bence 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Normalde mavi derdim ama burada yeşilin tonu çok daha güzel durmuş 1 0 Yorumla
masōrist1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yeşil daha hoş duruyor tabi üstüne giydiğin elbisesinde güzel durması daha da güzelleştirebilir 1 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı. Yeşil daha guzel 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu modelde ywşil iyi durmus 1 0 Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Karar veremedim 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O da güzel 😂😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeşil olan daha güzel 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim yeşil kesinlikle yakışmıştır Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yesil iyi durur 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Yeşil 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Yeşil 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeşil bence 💚 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. Yeşil 1 0 Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Morr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mor yok ama 😁 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Mavi 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mavi güzel 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı. mavi çok güzel 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. mavi 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. siyah yok mu :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok 😁 Yorumla İsmaill19 +1 yıl tüh :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İkincisi
Yeşil daha güzel bence. Diğeri yaşlı işi gibi geldi.
Birinci olan bence çünkü yeşilin o Tonu baya güzel bence
Normalde mavi derdim ama burada yeşilin tonu çok daha güzel durmuş
Yeşil daha hoş duruyor tabi üstüne giydiğin elbisesinde güzel durması daha da güzelleştirebilir
yeşil en güzeli
Yeşil daha guzel
Bu modelde ywşil iyi durmus
Karar veremedim 😂
O da güzel 😂😁
Yeşil olan daha güzel
Rica ederim yeşil kesinlikle yakışmıştır
Yesil iyi durur
İkiside güzel
Mavi daha güzel
Asko bence mavi ya bunlardan birini mi alacaksin csnim
Yeşil