Moda & Stil Ceket giymeyi sever misiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Kombinlerinizde ceketlere yer var mı? Severim Sevmem Yerine göre giyerim Kombinime göre giyerim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ceket giymeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Deri ceket severim sadece 1 0 Yorumla
ühüğühüğ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bu tarz giymem ama kombinin belirleyicisi cekettir bana gçre yatırımlarımı da ona yapıyorum🙌🏻 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Ceket giymeyi severim. Özellikle pantolon, ceket ikilisi bana göre hem şık hem rahat bir kombinasyondur. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Mont ceket kaban gibi insani daraltan şeyler giymem. Zaten nereye gitsem arabayla gittiğimden gerek kalmıyor. 😂 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Tarzım değil, erkeğe yakışıyor ceket, keza uzun boylu, ince hatunlara da yakıştırıyorum. 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl özel bir gün ise giyerim yoksa normalde giymeyi tercih etmem 0 0 Yorumla
yoursoulisanocean Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl blazer denilen o nimeti kim bulduysa alnindan operim. her seyle mi guzel durur be arkadas 0 0 Yorumla
backstreetsboy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl fazlasiyla.. zaten gardrop ta yer kalmadi almaktan 0 0 Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Sewerim.. erkek blazer bulmustum hem de kapusonlu giyiyorm kafama gore cok rahat :d 0 0 Yorumla
Jeezy_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok zor kombinler kadınlar için biraz daha rahat ama güzel kombinler çıkıyor 0 0 Yorumla
qwertyuioop Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl üzerimde hiç estetik durmuyor ama biri kombinlediğinde hoş durduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet severim ceketli kombinleri 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sadece deri ceket. Diğerleri sıkıyor beni 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Ceket sevmem kaşe kaban severim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Severim özellikle takim elbise iyi olur 0 0 Yorumla
beingyourwoman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yerine gore ve kombinime gore severim 0 0 Yorumla
kayıp_balıknemo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Severim genelde düğünlerde giyiyorum 0 0 Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yerine göre ya öyle çok çok sevmiyorum. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Severim genelde düğünlerde giyiyorum 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Severim yerine göre de çok giyilcek zaman olmuyor 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Sevmem ama soğuktan korunmak için mecbur 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Evet seviyorum ve neredeyse 6 ayı giyinirim.. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Sevmem çok sacma 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Sevmem.. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ceket giymem 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. Ceket en sevdiğim 0 0 Yorumla
gizlikullaniciiii_ii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dolabım komple blazer ceket doluuu 0 1 Yorumla sevimlideli +1 yıl Yakışır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Deri ceket severim sadece
bu tarz giymem ama kombinin belirleyicisi cekettir bana gçre yatırımlarımı da ona yapıyorum🙌🏻
Ceket giymeyi severim. Özellikle pantolon, ceket ikilisi bana göre hem şık hem rahat bir kombinasyondur.
Mont ceket kaban gibi insani daraltan şeyler giymem. Zaten nereye gitsem arabayla gittiğimden gerek kalmıyor. 😂
Tarzım değil, erkeğe yakışıyor ceket, keza uzun boylu, ince hatunlara da yakıştırıyorum.
özel bir gün ise giyerim yoksa normalde giymeyi tercih etmem
blazer denilen o nimeti kim bulduysa alnindan operim. her seyle mi guzel durur be arkadas
fazlasiyla.. zaten gardrop ta yer kalmadi almaktan
Sewerim.. erkek blazer bulmustum hem de kapusonlu giyiyorm kafama gore cok rahat :d
Çok zor kombinler kadınlar için biraz daha rahat ama güzel kombinler çıkıyor
üzerimde hiç estetik durmuyor ama biri kombinlediğinde hoş durduğunu düşünüyorum
evet severim ceketli kombinleri
Evet çok severim ben
Sadece deri ceket.
Diğerleri sıkıyor beni
Yerine göre diyeyim diyeyim
arada giyerim blazer
Severim ama ince ve rahat olucak.
Ceket sevmem kaşe kaban severim
ceket iyidir... tarzdır 😏
Severim özellikle takim elbise iyi olur
Yerine gore ve kombinime gore severim
Hiç sevmem hiç hoş durmuyor.
Severim genelde düğünlerde giyiyorum
Evet tabi çok severus
Yerine göre ya öyle çok çok sevmiyorum.
Severim genelde düğünlerde giyiyorum
Severim yerine göre de çok giyilcek zaman olmuyor
Sevmem ama soğuktan korunmak için mecbur
deri veya kot ceket severim
Şık olduğu için
Evet seviyorum ve neredeyse 6 ayı giyinirim..
Severim
Sevmem
Sevmem çok sacma
Sevmiyorum aşırı resmi geliyor bana
Evet severim
Hayır.
Ben çok severim.
Sevmem..
Evet kesinlikle evet
Bayılıyorum
Yerine ve kombinime gore.
Giyerim
Çok tercih etmiyorum
Evet severim
Sevmem
Evet severim
severim
Çok sevmem.
Sevmem
Ceket giymem
Yerine göre
Ceket en sevdiğim
Daha şık duruyor
Dolabım komple blazer ceket doluuu
Yakışır
Sevmem
Eeeh biraccık
Elbette.1 Mont giyecegime 2 ceket giyerim.
Olabilir severim
Yoo.