Adidas ayakkabı kutusu şeklinde bir çanta yapılmış. İnstada gördüm bu kadın heyecanlı bir şekilde kutuyu açıyordu çıkan çantayı görünce ben şok :D

Adidas ayakkabı kutusu şeklinde bir çanta yapılmış. İnstada gördüm bu kadın heyecanlı bir şekilde kutuyu açıyordu çıkan çantayı görünce ben şok :D

Birsey diyor diya evden cıktim Şuraya bak hele 2bucuk üç senedir senin sıkıntılarınla uğraşmaktan aman tek kalmasin aman basina birsey gelmesin aman yalniz hisetmesin aman oyle aman böyle diye diye neler kaybettim arabamı almış olurdum onca zamandır dukkani büyütmüştüm onca zamandır musterilerimi çogaltmiştım hesabimda paralar vardı ne yaptim ben karsimdaki insanin yaptiklarina bak ey insan oglu unuttun mu onca geçen zamanı senin yerinde kim olsaydi varya 😐 halen işletmeleri oynuyorsunuz ya üstüne küfürler üstüne onca zamandır ne günlerimi verdim beni mahkum ettiniz utanın utanın bu durumum sebebi belli onca zamandır herşeyi bırakıp kaç sene oldu aldatıldım kaldırıldım yalnızlaştirildim haksızlıklara uğradım unuttun mu unuttun degilmi şu hayata da bir bak ceza yattım lan kalbi kırıldı üstüne okadar yanında olmasaydım allah bilir sana ne olurdu başına neler gelirdi unuttun degilmionca zamandır ben arabamı almıştım dükkanımi yenilemiştim borç harç hiçbirşeyim olmazdı çok güzel şeyler yapardım Allahda biliyor herşeyden önce insanlıginizi kaybetmişsiniz birdaha görmek bile istemiyorum siz ne anlarsınız ki insanlıktan anlayamazsiniz biliyormmm
Cevap
11Cevap
Hayır çanta takmam zaten
emin önünde şu 100 tl
canım 100 tlye çakma bile kalmadı illa bunu takmam istesem evdeki ayakkabı kutuma sap takarım hem oriji :D
@isabellayım Çok haklısın birde logo ekledik mi tamam :D
Moda diye daha neler ciksracaklar acaba cok merak ediyorum. Yahu bu neeee?
bildiğin ayakkabı kutusuna sap takmışlar fkjsf çok komik
Yagmurlu havada cikmasin ablamiz 🤣🤣
Çok kötüymüş yeni yeni icat çıkartıp moda diye önümüze koymaları çok kalitesiz oldu her şey.
Bunu takabilmen için bir şeyin galasına falan gidiyor olman lazım normal hayatta absürt çünkü
Hayır çok saçma
Bazen bazı şeyler çok saçma geliyor. :')
Ben şok olmadım.
İçinde ayakkabı olursa evet 🙂
Hediye paketi gibi görünüyor ejsb
Çok saçma ve biçimsiz
ne kadar da saçmalık ötesi
İyice siyirdilar heee 😱🥳
Basit duruyor
Bu kadar kötüsünü görmemiştim
slav olarak söyliyim neden olmasın
slavlar: biz ne alaka dksjdl
Asla takmam
Hayır takmam.