Moda & Stil Bu ayakkabı ile çanta birbirine uyar mı? DilanSarikayaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bu çantayla ayakkabı birbirine uymuş mu? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ayakkabı ile çanta birbirine uyar mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaa çok beğendim, pastel renkler ilkbahara uygun en sevdiğim. Mis gibi de, bal gibi de uymuş 😅 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Kullanacağınız kombine göre değişirr, renkleri uyumlu olsadaa çanta bi tık ön planda klasiğe yakın, kombinlenen kiyafetle uyumunda çantada soft durursa iyi olur :) 0 0 Yorumla
Kafkas6767 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Renkler uyumlu değil uyumlu olsa ne olur olmasa ne olur şu an ki hayat pahalılığı sebebiyle ayakkabi buldun giy canta buldun tak 0 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Biri spor biri daha şık. O ayakkabıya bez ya da örme çantalar iyi gidiyo. Hatta çanta alma. Kaldırmıo çantayı. 0 0 Yorumla
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Evet çok şirin ikili olurlar özellikle çantaya bayıldımmm nerde satılıyor bu <3 <3 <3 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Uyar ama ihtiyacın yoksa almaHoşuna gitti diye Heves edip alma 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uyumlu kıyafet düz bir renk olursa güzel olur birden çok renkli ise biraz kafalar karışabilir 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Evet. Çok uyumlu. Güle güle iyi günlerde kullan. 😎 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. At yapragina, kelebek konmuş gibi. duruyor 💃💃💃🎵🎶🎼 0 0 Yorumla
Stransiyum Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ayakkabı güzel çanta da iyi ama o ellerdeki oje tüm uyumu bozmuş 0 0 Yorumla
1tecrube Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Omg harika o kadar kii cok az kisi takip eden bana zevkli kadın takip et dürtüsünü oluşturdu 0 0 Yorumla
Glitter7 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl biri tek renk olabilirdi. Mesela çanta aynı ayakkabı düz beyaz. 0 0 Yorumla
06KILIC06 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% +1 yıl Her ikisi de pastel tonlarda ve spor... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Markası ne, renkleri beğendim 0 2 Yorumla ühüğühğ +1 yıl ayakkabı stradivarius Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ühüğühğ çantanında rengi güzel ve çok güzel uymuş👏 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Bence evet.. 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 361 cevap paylaştı. Çok uyumlu 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 701 cevap paylaştı. Bayildim 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Bence uyar 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uyumlu 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Evet uyumlu 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 889 cevap paylaştı. renkler tutuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yaa çok beğendim, pastel renkler ilkbahara uygun en sevdiğim. Mis gibi de, bal gibi de uymuş 😅
Kullanacağınız kombine göre değişirr, renkleri uyumlu olsadaa çanta bi tık ön planda klasiğe yakın, kombinlenen kiyafetle uyumunda çantada soft durursa iyi olur :)
Renkler uyumlu değil uyumlu olsa ne olur olmasa ne olur şu an ki hayat pahalılığı sebebiyle ayakkabi buldun giy canta buldun tak
Biri spor biri daha şık. O ayakkabıya bez ya da örme çantalar iyi gidiyo. Hatta çanta alma. Kaldırmıo çantayı.
Evet çok şirin ikili olurlar özellikle çantaya bayıldımmm nerde satılıyor bu <3 <3 <3
Uyar ama ihtiyacın yoksa alma
Hoşuna gitti diye
Heves edip alma
Uyumlu kıyafet düz bir renk olursa güzel olur birden çok renkli ise biraz kafalar karışabilir
Evet. Çok uyumlu. Güle güle iyi günlerde kullan. 😎
At yapragina, kelebek konmuş gibi. duruyor 💃💃💃🎵🎶🎼
Ayakkabı güzel çanta da iyi ama o ellerdeki oje tüm uyumu bozmuş
Omg harika o kadar kii cok az kisi takip eden bana zevkli kadın takip et dürtüsünü oluşturdu
biri tek renk olabilirdi. Mesela çanta aynı ayakkabı düz beyaz.
Her ikisi de pastel tonlarda ve spor...
Kıtafetle desteklersen evet.
Evet çok tatlı bi kombinasyon
Vaaa süpeerr. Yakamoz çok sevdi.
Ayakkabı çok tatlis🙂
uymaz çok çirkin bana yolla
Evet ayakkabi guzelmis
bence cok guzel durur
Ow harika bir çanta tabiki de uydu
Fakire işi gibi olur 🙄
Markası ne, renkleri beğendim
ayakkabı stradivarius
@ühüğühğ çantanında rengi güzel ve çok güzel uymuş👏
Fakir kombine gibi 🤨
evet ikiside güzeller link var mı sfgdfgsdg
ayakkabı çok açık renk kaldı
İkiside cici uyar bence
Uyar gibi
Olur
Evet
Bence evet..
Bence eved cnmm
Canta nerden?
evet uyar bence çok güzel bi kombin olur.
Çok kötüler
Çok uyumlu
Yani Olabilir Üzerine ne Giyeceksin
Evet
beğenmedim
Olmamış 🤔
Gayet güzel olmuş
Yakışmış
Bayildim
Bence uyar
Uyar içinde uyumlu renkleri var.
Üzgün ama no