Moda & Stil 2 ay Bu ayakkabılarla bu çanta uymuş mu? simeday Takip Et Xper 6 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 kombin nasıl sizce güzel mi? Güncellemeler2 ay sorusu olan? Bu ayakkabılarla bu çanta uymuş mu? Görüş Yaz 53 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
__Atılgan__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Uymamış alttan yukari dogru cekseydin daha iyi görürdük 😂 0 0 Yorumla
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Ayakkabı pek güzel değil olmamış bence daha iyisini yaparsın 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 309 görüş paylaştı. gayet harika bi de karşıdan çekilsen tam olacak :D 0 1 Yorumla badfingerre 2 ay bu fotoyu bana gönderebilir misin tablo yapacağım da :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Secim cok iyi bravo, ayak yapina da gayet uygun stili ayakkabilarin, canta da gayet uyumlu. 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 75% 2 ay Moda & Stil konusunda 319 görüş paylaştı. Daha çok ojene uymuş gibi duruyor 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay olmamış ama güzel fiziğe sahipsin galiba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay güzel. ojeler keşke siyah olaydı. 0 2 Yorumla simeday 2 ay yaz bakim Yorumla Görüş sahibi 2 ay yazdım Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Moda & Stil konusunda 1,8b görüş paylaştı. ayakkabı nerede 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Moda & Stil konusunda 2,1b görüş paylaştı. çanta nerede diyecektim neyse olmuş olmuuş 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 25 , eig 97% 2 ay Moda & Stil konusunda 574 görüş paylaştı. hayır uymamış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
35Görüş
Uymamış alttan yukari dogru cekseydin daha iyi görürdük 😂
Ayakkabı pek güzel değil olmamış bence daha iyisini yaparsın
gayet harika bi de karşıdan çekilsen tam olacak :D
bu fotoyu bana gönderebilir misin tablo yapacağım da :D
Çok güzel olmuş ayaklarına aşık oldum kölen olabilir miyim
Secim cok iyi bravo, ayak yapina da gayet uygun stili ayakkabilarin, canta da gayet uyumlu.
Yakışmış güzellik.
Çok güzel uydurdun bence 👍🏻
Daha çok ojene uymuş gibi duruyor
Güzel olmuş, yakışmış
olmamış ama güzel fiziğe sahipsin galiba
Berbat daha iyisini yapabilirsin
güzel. ojeler keşke siyah olaydı.
yaz bakim
yazdım
Bence Etek kombini uymamis
fena değil hanımefendi. dr
Hava soğuk bunu nasıl giyiyosun😂