Ben en çok burun kemerimin kırılmasından ve narkozdan korkuyorum. O ameliyat masasında kalmaktan korkuyorum.
Hayati bakımdan riskli mi?
Hayati bakımdan riskli mi?
Eğer bir sağlık sorunun teşkil etmiyorsa, kaza sonucu vs sonradan burnunun şekli bozulmadıysa orjinal burnuna hiçbir şekilde dokundurma derim. Neden mi?
Bir kaç kız arkadaşımdan biliyorum. Burunları uzun diye şikayet edip ameliyat oldular. Burunlarını küçülttürdüler ancak farkında olmadıkları bir şey var. Uzun burunlu halleriyle şu an ki hallerinden çok daha güzeldiler. Çoğu güzelleşeyim derken daha da çirkinleşti.
Eğer çok büyük bir problem yoksa bence hiç bulaşma.
bildiğim kadarı ile narkoz vermiyorlar artık kardeşim 10 dk ya sürüyor ya da sürmüyor korkmana gerek yok 1 yıl önce bir arkadaşım oldu hiç bir sorun çıkmadı kardeşim ama burnundan memnunsan yapma kardeşim allah ın yaratğı herşey güzeldir bence sıkıntı cekmiyorsan yapma kardeşim
Kendimi birazda Allaha karşı geliyormuş gibi hissediyorum ama bu burun benim psikolojimi çok etkiliyor yaptırcam inş.
Riskli pek bir durum yok. Doktora zor. Sana zor değil zaten. Ama şunu bil ki 1 yıl sonunda o burun düşmeye ve biraz da ucu yamulmaya başlayacak. Ve kocaman burun deliklerin olacak. Ailemde tüm bayanlar yaptırdı nerdeyse. Ama bu tip deformasyonlar hoşuma gitmediği için ben yaptırmadım. Çooook kötü bir burnun yoksa kemik kırığı falan yoksa yaptırma derim.
Ben estetik olmadım ama septoplasti oldum 2 sene önce çok kolay di tek zor taraf burna koyulan tamponlar 3 gün kaldı sonrasi rahat ve binbir çeşit burun ameliyatı var anestezi den korkma. Benim göz altlarim da morarmadı
Cevap
6Cevap
Kendi çevremden birisi geçirdi burun estetik ameliyatını. Keşke üşenmesemde ameliyattan ilk çıktığı hali sana atsam :) O zaman bu kadar yoruma gerek kalmaz
at ya üşenme çok merak ettim :)
Biraz geç oldu ama şimdi bile üşeniyorum :D
Estetik ameliyatlarını çokça izlemiş biri olarak hayatta olmam diyorum.
videosunu ızleme sakın :)
iyileşirsin dostum dert etme
Evet biraz ama seni uyutmasinlar sadce ameliyat yerini uystursnlar
o daha zor olur benim için.
Burundan masada kalınır mı ki :/
Sandalyede kalabilirsin ama masa zor..
yooo zor deıl hıssetmıyorsun zaten ne oldugunu
Olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar