Ucuz olmaları kolay ulaşılabilir olmalarını sağlıyor. Bence bu çok iyi bir özellik ki herkes alıp deneyebilir :) Şampuanı genel olarak saç tipime uygun seçiyorum. Saçlarım çabuk yağlanıyorsa yağlı saçlar için, dökülüyorsa dökülmeler için.. Şampuanınızı mutlaka saç problemlerinize uygun olarak seçmelisiniz, böylelikle bir şampuanın işe yarayıp yaramadığını da daha iyi anlamış olursunuz.
Duru şampuan kullananlar memnun kaldı mı?
Duru şampuanın yağlı saçlar, normal saçlar, kuru saçlar gibi birçok saç tipine hitap eden şampuan çeşidi bulunmakta. Hepsinin içeriği farklı ve saç kremi de bulunuyor. Duru şampuan kullananlar fiyatına göre performansını çok iyi bulunuyor. Çünkü oldukça uygun bir fiyata satılıyor ve birçok seçeneği bulunuyor.
Zeytinyağı özlü şampuan Duru'nun en çok tercih edilen çeşitlerinden biri. İçeriğindeki zeytinyağı sayesinde saçları derinlemesine nemlendiriyor. Aynı zamanda saçların daha parlak olmasını sağlıyor. Duru zeytinyağlı şampuan kullananlar saçlarının eskisine göre daha parlak, daha canlı göründüğünü ve nem oranının dengelendiğini söylüyor.
Duru yağlı saçlar için şampuan kullananların yorumları neler?
Duru yağlı saçlar için şampuan kullananların yorumları
Duru yağlı saçlar için şampuan kullananlar ilk kullanımdan itibaren saçlarındaki ferahlığı hissettiklerini, kepek ve kaşıntıya da iyi geldiğini söylüyor. İçeriğindeki yeşil limon özleri sayesinde yağı saçtan uzaklaştırır ve kepek oluşumunun önüne geçer. Kullananlar kokusunu da oldukça beğenmiş.
Hacı Şakir şampuan kullananların yorumları neler?
Hacı Şakir şampuan kullananlar
Hacı Şakir şampuanın da saç tiplerine uygun birçok çeşidi bulunuyor. Özellikle sabununu kullanmayan yoktur herhalde :) Maalesef benim saçlarıma iyi gelmedi, saçlarım genelde kurudur ve daha çok kuruttu. Fakat Hacı Şakir şampuan yorumlarına baktığımda kullananlar arasında memnun kalanlar olduğunu da gördüm. Bir şans verin derim :) Fiyatı oldukça makul.
Saca kesinlikle kullanma el temzligi icin ben kullaniorm cok guzel kokuyor ayrica gardolabima bir tane koyuyorum cok hos koku v3iyor. Ama hamam icin olani tercih et ustunde yazar zaten
bence şampuan konusunda üretim tekniği çok önemli bir marka susuz ve tuzsuz şampuan üretmiş ve bununla birlikte içinede polifenol teknolojisi ile 52 bitkinin özünü koymuş ciddi manada etkili saç derisi şampuanı aslında tabi fiyatıda ucuz değil haliyle çünkü piyasadaki en iyi şampuanda bile %80 su var yani verdiğini paranın belli bir miktarı suya gidiyor bu firma 69liraya 300ml lik bir ürün yapmış ücretsiz kargo ve kapıya teslim bence makul ben haziran ayında almıştım hala bitmedi dibinde bir miktar daha var... acvit. com. tr den ulaşabilirsiniz acvitkozmetikshop com diye e ticaret siteleri var
O kadar ucuz degil yahu dediklerin gayetde kaliteli türk firmakari.. bence yabancilarin sapir sacma şampuanlarindan iyidir... lanet olsun bende hedan kullaniyorum ama belki artik atmaliyim...
İpek , loreal elseve bide hunca care diğerleri bir boka yaramaz fiyat aldatmasın sizi pahalı olan kaliteli olmaz ve saç tipine göre şampuan kullanın özelliklede bayanlar
En İyi Cevaplar