Saç Bakım Eyüp Sabri Tuncer şampuan kullanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaslar Eyüp sabri tuncer şampuan nasıl kullanan var mı memnun musunuz? Eyüp Sabri Tuncer şampuan kullanan var mı? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Merhaba1981 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Kullanıyoruz Bim de satılıyor dene çok güzel kokuyor ve kepek vs yapmıyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Herhangibi bir yan etkisi yok dimi? Yorumla Merhaba1981 +1 yıl yok kesinlikle ailece kullanıyoruz olsa kullanmam dene birkere hak vereceksin Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim. Yorumla Soran +1 yıl Kullandım saç diplerimi sızlattı ve saçıma elimi attım dustan sonra sürekli 3 4 saç teli geldi. Yorumla
psjkopatyazar Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayır ama argan yağlı duş jeli çok güzel🥺 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eyüp sabri tuncerin mi? Yorumla psjkopatyazar +1 yıl evet Yorumla
_Bendis-_- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır sadece kremini denemiştim güzeldi 1 0 Yorumla
İnciakar Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl hem şampuanı hemde saç kremini kullanıyorum ve çok memnunum. ürünleri kaliteli 0 0 Yorumla
Yupiro Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Dene çok pahalı değilse 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse mi denememis ya haha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ilk defa gördüm bro 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman neden görüs attın haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilk defa görüp şaşırdığım için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kullanıyoruz Bim de satılıyor dene çok güzel kokuyor ve kepek vs yapmıyor
Herhangibi bir yan etkisi yok dimi?
yok kesinlikle ailece kullanıyoruz olsa kullanmam dene birkere hak vereceksin
Tesekkür ederim.
Kullandım saç diplerimi sızlattı ve saçıma elimi attım dustan sonra sürekli 3 4 saç teli geldi.
hayır ama argan yağlı duş jeli çok güzel🥺
Eyüp sabri tuncerin mi?
evet
Hayır sadece kremini denemiştim güzeldi
hem şampuanı hemde saç kremini kullanıyorum ve çok memnunum. ürünleri kaliteli
Dene çok pahalı değilse
Kimse mi denememis ya haha
ilk defa gördüm bro
Ozaman neden görüs attın haha
ilk defa görüp şaşırdığım için
Çok güzel bir şampuan tavsiye ederim