Doldurma parfüm de loris mi eyfel mi? Bu arada bunlarin 2 side şişeleri 5 lira olan parfümerileri :)?

Loriste çalışan adam baya güzel kendilerini övdü. Ben loristen sevgilimin parfümünü ve kendi parfümümü aldım. Onun ki fahrenayt bnmki incandessence. Kokular kesinlikle birebir tutuyor. Sevgilim bir ara eyfeldende aliyordu o da gayet güzel yanmdayken buram buram kokusu bana geliyor. Üstelik kıyafetlerde kokusu kalıyor bile diyebilriim. Hemen uçup gtmiyor. Dp cok sattigi halde ben bir türlü sevemedim. Daha kalıcı filan diyorlar ama bilmem ben sevmedim hicte kalıcı gelmedi ve 16 lira sisesi. Loristeki adamda sağlık açısından parfumu övdü. Saglik bakanligi belgemiz var cildi kanser kesinlikle yapmıyor yurt dışından geliyor kokulari da birebir tutturuyor uzmanlarımiz dedi. Ama ben loristeyken bicok koku kokladim basim cok ağrıdı inanilmaz derece. Yani bu kokunun sağlıksz olduğunu gösterir mi acaba?
Doldurma parfüm de loris mi eyfel mi? Bu arada bunlarin 2 side şişeleri 5 lira olan parfümerileri :)?