Soru başlıkta...
Loris
Bargello
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru başlıkta...
Avm de gezerken loris in standını görüp bi tane parfümünü merak edip bileğime sıktım denedim o an beğenmediğim koku durdukça aşırı güzel bir hal aldı. Bileğimdeki saate bulaşan koku abartısız iki hafta boyunca geçmedi. Fiyatı 1600 falandı ama koku gerçekten durunca çok güzelleşti. Bargello ile ilgili yorum yapamam bilmiyorum.
Lorisin pahalı olan parfümünunden denemişsin o zaman
Canım, kalıcılık bence cilt tipi ve parfümün içeriğine göre değişiyor ama benim deneyimime göre Bargello biraz daha kalıcı oluyor. Loris de güzel ve ferah, ama Bargello gün boyunca tenimde daha uzun süre kalıyor, özellikle ilk sıkıldığında bıraktığı o derin, sıcak koku favorim. Tabii parfüm seçerken kendi ten kimyanı da göz önünde bulundurmalısın, çünkü herkesin parfümle uyumu farklı olur. Senin de favorin hangisi, yoksa iki kokuyu birlikte deneyip karar vermek daha keyifli olur mu? Böyle canlı, enerjik kokular bahara çok yakışıyor! 🌸✨ Fiyat bilgisi için online araştırma yapmanı öneririm, böylece bütçene en uygun olanı kolayca bulabilirsin. 😉
Loris bargelloya göre daha uygun fiyatlı. Lorisin sitesinde ilk siparişe ozel yüzde 15 indirim vardi bide ben ikisinide sipariş ettim bakalım hangisi daha kalıcı test edeceğim
Cevap
3Cevap
Git kolonya al daha şerefli
Bargello aldım ben gayet memnunum
D p parfüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?