Moda & Stil Yüzüğüm nasıl, bunu sadece evliler, nişanlılar ya da sözlüler mi takar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok beğendiğim için aldım yüzüğü bayıldım altın ama kimse takarken görmedi sözlü nişanlı gibi mi duruyor takınca Yüzüğüm nasıl, bunu sadece evliler, nişanlılar ya da sözlüler mi takar? Cevapla Nişan Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Sadece bir takı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben lisede bile yüzük takardm ve her zaman da taktım kısmet kapatmaz yok öyle bir şey çok hoş takın. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kısmetini kapatabilir😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapma ya öyle duruyor mu günlük öylesine takılan yüzükler gibi değil mi Yorumla
Blueblackkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Çok güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence bunu sadece evliler nişanlılar mı takar Yorumla Blueblackkk +1 yıl Yoo herkes takabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece bir takı.
Ben lisede bile yüzük takardm ve her zaman da taktım kısmet kapatmaz yok öyle bir şey çok hoş takın.
Kısmetini kapatabilir😂
Yapma ya öyle duruyor mu günlük öylesine takılan yüzükler gibi değil mi
Takılabilir ama evliyseniz tabi
Çok güzel
Sence bunu sadece evliler nişanlılar mı takar
Yoo herkes takabilir
Bana taksan onu kısmetin açılır
Guzel
Çok güzelmiş..
O Eller Ne Oyle
Kasası küçük gibi