Özel bir davete gidiyorsunuz, biz erkeklerde biraz daha rahat davrandığımız için ve rahat giyinmeye alıştığımız için sevgilinizi/eşinizi siz kızlar giydirirmisiniz?
Sevgilinizi/eşinizi bir davete giderken siz mi giydirirsiniz?
Beni kimsenin giydirmesine ihtiyacım yok. Zevkli bir adamımdır ve giyim tarzım genelde sevilir. aynı şekilde eşimide ben giydirmek istemem. Aklı başında biri olsun kendine ne yakıştığını bilsin bana söz söyletmesin isterim. Bana tek kalan şey “şahane olmuşsun gel bi öpem” demek olmalı. Ya da şu daha iyi onu giy falan
Varda, şu anki yapılan etkinlik iyilik, güzellik adına hiç bir olumsuzluk teşkil etmiyor, ayrıcada şiddete maruz kalan kadınlarda boşanır bu kadar basit.
Kadına şiddet konusu apayrı bir durum zaten çok üzücü resmi kayıtlara göre 9 ayda 348 tane kadın öldürülmüş güzel bir şey değil bunlar kadına şiddet olgusu asla tasvip edilecek bir husus değil
Asıl mesele giyinmek veya giydirmek değil bence o anı kadın ve erkeğin uyumla, sevgiyle ve tutkuyla paylaşması tam bi terapi gibi kesinlikle sevdiğim erkeğin etrafında kraliçe arı misali vızıldarım ben her daim nett🍀
Yorumları dikkatle okuyorum evet. Herkes kendi hikayesini yaşar, mutlaka her kadının yaşadığı, onları haklı kılan şeyler oluyor. Ben aşka gönül vermiş biriyim, karakterle alâkalı dediğin doğru tespit teşekkürler 🍀🗝️🖤
Çocuğu bayram kutlamasına mı götürüyorum? Ben sadece ne giyeceğimi söylerim eşim zaten uyumlu bir kıyafet seçecek kadar zevkli bir insandır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabi. Kocama sabah kalkar kahvaltisini hazirlarim, ustunu giydiririm, ceketini omzuna atarim. Hatta bazen giydirmeyi birak, kocacigim yorulmasin diye yemegini bile ben çiğneyip veriyorum, cignemekle de yorulmasin diye...
@papatyambnm erkekler her seyi kadindan bekliyor da. Basit bir giyinmeyi bile becerip bunu da kadindan bekleyip, kadinlar bize bu konuda yardim eder mi, bizi giydirir mi diye sorulmus. Yahu erkeklerin zaten giyecegi ne ki? Cok fazla secenekleri zaten yok kadinlar kadar. Duzgun bir gomlek, ustune ceket altada kumas pantolom mis gibi bitti gitti. Ya da daha ozel bir davet ise takim elbise tarzi bir sey giyilebilir ve dusunebilir. Erkekler bunu dusunemiyor mu da hala anne gibi kadindan giyinmeyle ilgili seyler bekliyorlar. ilk yaptigim yorumda ironi yaptim. Bu kadinlar erkeklerin her haltini karsiliyor zaten. Yemegini, temizligini, arkadini toplamasini, camasirlarin yikanmasini, utulenmesini vs. Bir zahmet kadinin yikayip, utuledigi seylerden sec ve giy. Bir tek agizlarina yemek depmedigimiz, bebek gibi giydirmedigimiz, cisleri geldiginde ellerinden tutup tuvalete goturmedigimiz kaldi. Belli ki bunlari da bekliyorlar zaten.