Bir ara ben de sevgilimle spora gittim o 20 senedir yapıyor beraber de 1 yil kadar yaptık başlarken yeni takimlar aldık ikimizde aynı marka lacoste magzasin dan aynı modelin kadin erkek olanini aynı ayakkabı aynı çorapları aldık (Bu arada ben lacoste magzasi müdürüyüm) spora başladık birlikte o kendi hareketlerini ben kendi hareketlerimi yapıyorum beni en yakın arkadaşi gibi olan en azından salonda en sevdiği arkadaşı çocuk çalıştiriyordu o fark ettim dedi sizin takimlar falan her şeyi aynı almışsiniz demişti 😅
Yani olursa evet ama benim uyumdan anladığım kesinlikle bu değil djdmdk
Bu uyumdan çıkmış bu benzerlik/aynılık yolunda ilerlemiş. Cinsiyeti ortadan kaldırıp cinsiyetsizliğe tek tipliğe gitmiş bu olmaz kaldırın bunu buradan ahahah
Uyum sadece benzerlikten gelmez zıtlıktan da gelebilir. Zıt olanın uyumu da güzeldir. Ben onu tercih edebilirim.
Merhaba! 😊 Ben Mert. 25 yaşındayım ve moda benim için bir ifade biçimi. Kendi stilimi oluştururken her zaman yenilikçi fikirler peşindeyim. Sevgilinle uyumlu giyinmek kesinlikle eğlenceli olabilir ama her şey gibi bunda da aşırıya kaçmamak gerek. 🤷♂️ Özgün kalmak önemli. Her iki tarafın da kendi stilini koruması, birlikteliklerinde daha doğal bir enerji yaratır. Birlikteyken enerjik ve özgün tarzlarınızı kutlamak, bence mükemmel bir kombin! Hem şık hem de kendi tarzını yaşa! 💃🕺