Golden goose çok seviyorum ve istediğim bir ayakkabı ama annem ve babam beğenmiyor. Babama söylediğimde sen bilirsin istersen al dedi ama saçma ve hoş gözükmüyor dedi. Sizce kötü mü? Fiyatı 13bin tl arkadaşlarımın neredeyse hepsinde var ama kirli diye ailem sevmedi. Sizce alınır mı?
şöyle ki herkesin tercihleri gerçekten farklı. bundan üç sene önceki bana soracak olursan al derdim ama şu an bence hiç mantıklı değil o 13 bin lirayla daha güzel şeyler yapabilirsin. ama senin zevkin farklı olduğu için bu yorumu da yapmak saçma onu aldığında mutlu olacaksan al. arkadaşlarında olması da bir ayrıcalık değil emin ol. herkeste olanı ne yapacaksın ki
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Herkesi giydiğini giyerek havalı olduğunuzu düşünüyorsunuz, gereksiz paralar verdiğiniz bu tür ürünler aptallar için.
cok cirkin herkes aliyor diye etkileniyosundur mantıklı düsün inanılmaz kıro ve cok gereksiz ona para verecegine git sephoradan rare beauty allik dior gloss fenty gloss falan al ask
gayet guzel bir ayakkabi sosyal medya gundeminde biri bir seyi kotuledigi veya ovdugu zaman herkes suru psikolojisi ona ikna oluyor ayakkabi gayet guzel eger sen begendiysen al