Moda & Stil Bu montların kumaşının adı ne diye geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kalın şişme mont değil de bu şekilde ince duranları seviyorum ama adı ne bunların? Bu montların kumaşının adı ne diye geçiyor? Cevapla Sevgi Soruları Mont Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Su geçirmez kumaşların çok fazla cinsi var. Ürün açıklamasında yazmıyor mu?Su itici mat yağmurluk kumaş gibi görseldeki. 0 0 Yorumla
gizliiibşp Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl ben de bunu çok aradır bulamadım... paraşüt kumalına benziyor 0 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl coni moni kim takar oni buni kumaşı mı? 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Yağmurluk diye ara… 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayy güzelmiş ama 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 419 cevap paylaştı. Softshell 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Su geçirmez kumaşların çok fazla cinsi var. Ürün açıklamasında yazmıyor mu?
Su itici mat yağmurluk kumaş gibi görseldeki.
ben de bunu çok aradır bulamadım... paraşüt kumalına benziyor
Ürün açıklamasında yazar
coni moni kim takar oni buni kumaşı mı?
Yağmurluk diye ara…
Naylon
Ayy güzelmiş ama
Softshell
kaztüyü