Moda & Stil Şu göğüs arasındaki baby dövmesi iyi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor kötü duruyor mi kapattirmayi düşünüyorum ama neyle kapaticagimida bulamadım Şu göğüs arasındaki baby dövmesi iyi mi? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet güzel bence de 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Abicim ufaksın sen bilirsin de makyaj yerine doğal bak cildine derim saygılar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kaç gibi duruyom ki Yorumla cyrax1 +1 yıl 18 yazıyor duruş hmm 20 Yorumla cyrax1 +1 yıl Yüz kısmın için yazdım Yorumla Soran +1 yıl ee nie ufaksin diyon Yorumla cyrax1 +1 yıl Fotoğraf parlamış makyaj sanırım Yorumla cyrax1 +1 yıl Tamam büyüksün yetişkinsin Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Bilemiyorum, şahsen hoşuma gitmedi, sen bilirsin! 😅 0 0 Yorumla
enes1614 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Bence bazı bölgelere dövme yaptırılmamalı kısmetin kapanır 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Iyide göğüs çakalın az açık olması gerek bitisik göğüste iyi durmuyor 0 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Lazerle sildirebilirsin mesela, veya dekolte giymeyebilirsin 😁 0 0 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kanka ne göz varmış sende görünmüyo ki bişey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakışmamıs ya oraya o dövme bence kötü duruyor kusura bakma ama. 0 0 Yorumla
linehard Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl yok iyi değil nerde yaptırttın bu dövmeyi ilkokul mezunu mu 0 0 Yorumla
Enerciii34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Seni kırmak istemem ama kötü bence kapattir daha güzel şeyler var 0 13 Yorumla Soran +1 yıl neyle kapatabilirim Yorumla Enerciii34 +1 yıl Dur sana fotoğraf atayım bak çok güzel Yorumla Enerciii34 +1 yıl Burdan fotoğraf atılmıyor link atsam bakabilirmisin Yorumla Soran +1 yıl tabi Yorumla Enerciii34 +1 yıl Tam olarak arasına yaptırıcan demi Yorumla Soran +1 yıl evet yani bunu kapatcak boyuta olmasini dusunuyorum Yorumla Enerciii34 +1 yıl O zmn çok kibar narin bir şey istiyorsun anladığım kadariyla Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Enerciii34 +1 yıl Link atacam sana şimdi hemen işimi gücümü bıraktım seninle ilgilenecem Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim 🥰 Yorumla Enerciii34 +1 yıl Rica ederim Yorumla Enerciii34 +1 yıl Ben şu an buldum da atamıyorum sana neden Yorumla Sabarmilius +1 yıl İlk önce niye kapatmak istediğine karar ver. Sonra ona göre çözüm üretiriz.. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu ne olm bonzai de kullanıyor musun sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl vdhahxhshxhhs Yorumla Soran +1 yıl nw alaka Yorumla Oluştur +1 yıl Tam o modelsin :d Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Üsümüsün arabada ve bu masum durusun güzelmis 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Belli bile olmuyor ki fotoda doğru düzgün 0 0 Yorumla
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl göğüsler biraz büyük olsa daha güzel dururdu 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Değil, sonu gözükmeyen dövmeleri seviyorum orada 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kötü görünüyor 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Meme bölgesinde dövme olan kızla olmaz. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. dursun boş ver 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 446 cevap paylaştı. Kotu duruyo maalesef 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. So keş 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 489 cevap paylaştı. Kötü durmuş bencr 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. kötü bence 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Evet güzel bence de
Abicim ufaksın sen bilirsin de makyaj yerine doğal bak cildine derim saygılar
kaç gibi duruyom ki
18 yazıyor duruş hmm 20
Yüz kısmın için yazdım
ee nie ufaksin diyon
Fotoğraf parlamış makyaj sanırım
Tamam büyüksün yetişkinsin
Merhaba,
Bilemiyorum, şahsen hoşuma gitmedi, sen bilirsin! 😅
Bence bazı bölgelere dövme yaptırılmamalı kısmetin kapanır
Iyide göğüs çakalın az açık olması gerek bitisik göğüste iyi durmuyor
Lazerle sildirebilirsin mesela, veya dekolte giymeyebilirsin 😁
Kanka ne göz varmış sende görünmüyo ki bişey
Yakışmamıs ya oraya o dövme bence kötü duruyor kusura bakma ama.
yok iyi değil nerde yaptırttın bu dövmeyi ilkokul mezunu mu
Seni kırmak istemem ama kötü bence kapattir daha güzel şeyler var
neyle kapatabilirim
Dur sana fotoğraf atayım bak çok güzel
Burdan fotoğraf atılmıyor link atsam bakabilirmisin
tabi
Tam olarak arasına yaptırıcan demi
evet yani bunu kapatcak boyuta olmasini dusunuyorum
O zmn çok kibar narin bir şey istiyorsun anladığım kadariyla
evet
Link atacam sana şimdi hemen işimi gücümü bıraktım seninle ilgilenecem
teşekkür ederim 🥰
Rica ederim
Ben şu an buldum da atamıyorum sana neden
İlk önce niye kapatmak istediğine karar ver. Sonra ona göre çözüm üretiriz..
Bu ne olm bonzai de kullanıyor musun sen
vdhahxhshxhhs
nw alaka
Tam o modelsin :d
Üsümüsün arabada ve bu masum durusun güzelmis
Dövmeden çok makyaj dikkat çekiyor.
Gúzelliğini bozmuş.
Belli bile olmuyor ki fotoda doğru düzgün
Cigarayi nerden aliyonuz
zikildim dövmesi değil sanırım bu
göğüsler biraz büyük olsa daha güzel dururdu
Değil, sonu gözükmeyen dövmeleri seviyorum orada
Kötü görünüyor
Meme bölgesinde dövme olan kızla olmaz.
Muhteşem
Güzel bence
Kötü
Aslında gayet cool
dursun boş ver
Kapat kapat
Sildir
Daha dekolte giyiyor musun
Kotu duruyo maalesef
So keş
Daha iyi bir şey yapılabilir
Oraya yapanlar kalitesiz oluyor genelde.
Biraz daha açık yok mu
Çok kötü sildir
Bence iyi ama görmek lazım
Kötü ergen dövmesi
Değil
Kötü durmuş bencr
Bence çok iyi istek arttırır
Doeda. com
kötü bence
Tam görünmüyo
Değil
Bantla 😂