İkisi de iyi. Mevsimine göre giyindikten sonra her mevsimin kıyafeti güzel.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yazlık kıyafetleri tercih ederim askeri personelim sürekli kamuflaj giydiğimiz için izine çıktığım zaman eşofman altı ve tişört giyiyorum spor ayakkabı kendi stilim var yakışır veya yakışmaz yıllardır izinde pantolon giymiyorum
Ayak bakımına dikkat edersen bi şey olmaz biz rütbeli olduğumuz için çeşitli botlar giyebiliyoruz bazı botlar yazın terleme yapmıyor veya hava alıyor ama insanı asıl sıkan şey resmiyet
Ben askerken uzman çavuş olarak kalicaktim sırf sürekli bot giyme ve resmi üniforma yüzünden kalmadım beni sıkardi sürekli aynı şeyleri giyip aynı resmiyete tabi olmak...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Genelde gömlek ceket giyinirim zaten.. Kışın üzerime ceket, daha soğursa mont alıyorum.. Pek bir farkı olmuyor yani..
Biz kızlar için daha çok çeşit var tabii
Ben iki mevsimide sevmiyorum ama yazın üstünde çok fazlalık yük olmuyor kıyafette kışın iki kat giyiyon bazen
Yazlık
Yazlık kıyafet. Giy çıkar derdin yok üşüdüm derdin yok. Şuanda konteynerdeyim mont ile ve atkı ile oturuyorum ama yine de donuyorum.
Yazlık severim. Kışlık giyince kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum
Geçiş mevsimlerindeki blazer ceketli, külotlu çoraplı kombinleri seviyorum.
Siyah sade tişört favorim.
Abartısız dolabımda 10 tane olur 🙃
Kış çünkü göbeğimi gizleyebiliyorum jsnqnznnsnznsz
Kışlık kıyafet sevenlerin kötü vücutlara sahip olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem. 🙈
Yazlık kıyafetlerde daha çok seçenek var. O yüzden daha çok seviyorum.
Yazlık kıyafeti kışın giymeyi severim ama montsuz olmuyor tabi
İkisi de iyi. Mevsimine göre giyindikten sonra her mevsimin kıyafeti güzel.
Yazlık kıyafetleri tercih ederim askeri personelim sürekli kamuflaj giydiğimiz için izine çıktığım zaman eşofman altı ve tişört giyiyorum spor ayakkabı kendi stilim var yakışır veya yakışmaz yıllardır izinde pantolon giymiyorum
Askeriyede sürekli o botları giymek sıkıntı ayakta ne nasır eksik olur ne mantar Allah kolaylık versin...
Ayak bakımına dikkat edersen bi şey olmaz biz rütbeli olduğumuz için çeşitli botlar giyebiliyoruz bazı botlar yazın terleme yapmıyor veya hava alıyor ama insanı asıl sıkan şey resmiyet
Ben askerken uzman çavuş olarak kalicaktim sırf sürekli bot giyme ve resmi üniforma yüzünden kalmadım beni sıkardi sürekli aynı şeyleri giyip aynı resmiyete tabi olmak...
Yazlık kıyafet daha çok seveyim
Daha güzeller
Çünki vucudum sicacik olur
Yazlık ince renkli kıyafetler
Kışlık kıyafetlerimi daha çok seviyorum
kışlık kıyafetleri daha çok severim
Kışlık kıyafet
Kışın kombinleri daha güzel ama mevsim yaz
Yazın daha iyi
Evde yazlık dışarda kışlık ☺️
Yazlık kıyafet..
Yazlık elbise modelleri severim..🍀🗝️🖤
Short ve t shirt rahatlığı kalb ben
Yazlık kiyafetler
kışı daha çok seviyorum.
Yazlık kıyafetler daha rahat.
Yazlık kışlık fark etmiyor ikisini de severim
Kışlık
yazlık
Kışlık seviyorum
Yazlık sever gider kışlık alırım surekli
Kışlık kıyafet
Yazlık kıyafetleri
Yazlıkkk 😋
Daha hafif
Yazlık kıyafet
Yazlık severim
Yaz yaz yaz iyidir
Yaz sevilmez mi
Bazısı terliyoruz diye sevmiyor
Kışın gözümüz donuyor
Yani öyle. Terlemek hasta olmaktan iyidir.
Elbette birde deniz sefası var
Oh! Misler gibi.
Canımız cekti bi havuza giderim bu hafta
Yazlık
Kışlık
Yazın rahat kışın kalın giyim rahat olmuyor
Farketmez bana
Çok rahat
kışlık