Bir erkek dar pantolon giymemeli yakışmıyor. Erkek geniş pantolonla daha iyi, dar pantolon kadınlar giyiyor. Hem nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum ben hayatta dar bir şey giyemem rahatıma düşkünüm kıyafet konusunda.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
KS yıllardır açık bir site. Daha 2-3 ay öncesine kadar ay ben şu eteği giymek istiyorum, kızlar ben kadınlara özeniyorum, külotlu çorap giysem anlaşılırmı diye slk slk sorular sorulmuyordu. Bir tane beyin yoksulu biri geldi başlattı bunu herkes hesap açıp aynı soruları sormaya başladı. Ulan 2-3 ay öncesine kadar bu kadın giysilerine özentiniz yoktuda şimdi herkesin bir anda mı başladı?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunun bayan özentiliginle ne alakasi var disarida nasil düsünürler onu merak ettim sadece
Hayir abicim giyemez çünkü harbiden kötü duruyor sadece erkek değil kızlarda da ayni sekilde ama tabi çok giymek istiyorsa giyer elinden alicak değiliz 😁
Alakalı çünkü kadınlara uygun ve herkes kadınlara yakıştırıyor. Tr’de ve hiçbir yolda yürürken kimse tepki vermez ki. Almanların bakmama sebebi Türkler gibi bakma hastalığına sahip olmamaları.