Bence bacaklar dümdüz ve fiziği güzel olanlara çok dar olmaması şartıyla çok yakışıyor😍

Bence bacaklar dümdüz ve fiziği güzel olanlara çok dar olmaması şartıyla çok yakışıyor😍

Dar giyim pantolon ve gömlek olarak erkekte hareket rahatlığını giderir, sağlığa, edebe, karizmaya ve akla ters tercihler bunlar. Kendi adıma ben erkek olsaydım katiyen dar giyinmezdim, bi kadın olarak da sevdiğim erkeğin dar giyinmesini tasvip etmem, müsamaham da olamaz, nett! 🦉
Kızlar hep böyle atıp tutuyorsunuz ben mağazada giyimciyim gelen bütün çiflerin hemen hemen hepsi kocalarına ya da sevgililerine hep dar kesim pantolon giydirmeye çalışıyorlar bazı erkekler sevmiyor dar pantolon doğru ama yanındaki eşi vs sevgilisi dar paçayı daha çok yakıştırdığını söylüyor tabii fiziği düzgün olana gidiyor abartmamak kaydıya
Kalın bacaklara bence yakışmıyor aynı şekill çok zayıfsa gene yakışmıyor Onun dışında bence iyi ama logralı pantol daha çok yakışıyor diye düşünüyorum. Pantol var pantol var yani.
Cevap
32Cevap
Yani bir kıyafet bir cinsiyete ne kadar yakışmayabilirse o kadar yakışmıyor. Özellikle hafif kilosu varsa o dar pantolonlar arkadan o kadar rezil duruyor ki elbise giyse daha az rahatsız eder
Ah bu Kadınlar sizin yüzünüzden erkekler hacivat'a benzedi dar kısa Panto çorapsız ayakkabı keçi sakalı Siz Şunlara yön verin de doğru dürüst bir şey geçsinler:))
Super skinny kotlar tayt gibi çok dar kimseye yakışmıyor, skinny fit ideal kilolu herkese yakışıyor.
Kilolu erkeklere ikiside yakışmıyor daha bol giyinmeliler.
Bunlar normal Çok aşırı dar sayılmaz da tayt gibi olup mikini belli eden tarzda iğrenç
Duruyor
Onu diyorum zaten, evet
dar giyenlerin gay olduğunu düşünüyorum. en fazla silim fit o kadar ama skiny giyiyorsa sıkıntı var bence.
Bana yakışıyor da Gökhan özenin giydiği dar ile alakası yok.
Ben öyle dar severim erkeklerde o yüzden Gökuşu paylaştım ben zaten tayt demiyorum böyle bir a zdar cinsler çok yakışır erkeklere
Fiziği olan insan 5 tllik elbise giysede yakışıyor. Fizik yoksa milyarlar harcasan çöp gibi duruyor bu açık ve net.
Ben abartıldığı kadar kötü durduğunu düşünmüyorm
Erkeği dar pantolon kadar itici gösterecek sey, kadın kıyafeti giyip dışarı çıkması olabilir
Sevmiyorum ben
Dapdar nedir. Hiç güzel durmuyor paçaları da kısaltın palyaço gibi gezin
Bazılarına yakışıyor ama genel olarak dar pantolon sevmem.
Yakışmıyor, daracık pantolon sevmiyorum erkeklerde.
1. görselde ki gibi giyerler ise yakışmıyor bence.
Hayır ya abi bazıları var birde tayt gibi dapdar giyiniyor deli oluyorum gözlerim kanıyor
Tayt gibi olunca komik oluyor ama slim yakışıyor bence
Bu kadar dar sevmem.. Pacası dar arada gıydıgım oluyor
Sıkı olduğu zaman tehlike, azıcık bol olursa güzel olur.
Rahatsız edici. Yakışsa bile genital organı acıtıyor.
Erkek olsun kadın olsun vücut hatları görünmeyecek şekilde bol giyinmeli.
Valla tomurcuklar çok sıkışıyor ama yapacak bir şey yok popo da çok iyi gözüküyor kızlar buna hasta hani anlarsın ya
Çok dar olmamak şartıyla evet, yakışır ama rengi de tarzı da önemli.
Aşırı dar olmazsa yakışıyor
Bu nasıl peki
Üstteki güzel alttaki berbat
Anlamadım fotoları mı diyosunuz
Evet
Hayır, lütfen dar pantolonlarını çöpe atsınlar.
para verseler giymem :D
Ben giyiyorum ama skinny olmicak çok fazla
popo güzelse diyorsun : )
Acayip kötü duruyor tayttan farkı Yok
Ay hayır ya inanın hiç yakışmıyor
Dar pantolon giyen vurduruyordur
Bacaklar ve kalçalar şekilli ise evet
Hiç giymem ne olan karı taytı gibi
Dar pantolon iyi değil sıkılıyor
Evet cok his duruyor 🙂
bunlardan daha darı tayt zaten :D
Skinyy giyimi seviyorum da yakıştırıyorum da