Moda & Stil Gri eşofman giyen erkek, kızların gözünde bir adım önde midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlara gri eşofman giyen erkekler daha mı çekici gelir? Gri eşofman giyen erkek, kızların gözünde bir adım önde midir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Hayır itici bir şey 1 0 Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 98% +1 yıl Kızları bilmem, bence önde olamazlar renk kötü 1 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim bey giyerse öyle olur (sevdiğim bey yok olunca artık) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızların şekilci olduğu doğrudur, karakter ya da zeka fasfasa fiso yazanların ağzına kürekle vurun 2 0 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ahhahaha görselde roller değişmiş 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha tatlı olurdu di mi böyle olaydı😂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bugün bi kız gördüm durakta bildiğin pijamayla çıkmış dışarı tip tip bakıyor insanlar da. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. merak ediyorlar : ) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır itici bir şey
Kızları bilmem, bence önde olamazlar renk kötü
Sevdiğim bey giyerse öyle olur (sevdiğim bey yok olunca artık)
Kızların şekilci olduğu doğrudur, karakter ya da zeka fasfasa fiso yazanların ağzına kürekle vurun
ahhahaha görselde roller değişmiş
Daha tatlı olurdu di mi böyle olaydı😂
Bugün bi kız gördüm durakta bildiğin pijamayla çıkmış dışarı tip tip bakıyor insanlar da.
😂😂
Sevmiyorum ben nedense
hayır hiç etkilemez beni
Güzel bir görüntü değil. Giymeyin.
Hayır :( bazılarına hiç yakışmıyor
😂😂 yoh artıkk.
Hayır
Pek sanmıyorum
Evet olabilir
Ne kadar sacma
merak ediyorlar : )
ne alaka kanka