c.tenor.com/e1qU6kmRfOIAAAAC/opucuk-atmak.gif
Gri eşofman giyen erkek çekici midir?
c.tenor.com/e1qU6kmRfOIAAAAC/opucuk-atmak.gif

Önceden erkekler gri eşofman giyiyordu o zamanda ne gösteriyorsa gösteriyordu ama bu tantana yoktu nedense bu aralar gri eşofman furyası almış başını gidiyor bana acayip saçma geliyor benim için gri eşofman önceden bir mana taşımadiği gibi şimdide bir mana taşımıyor normal bir renk yani bir kaç çilek giyimli kızın ortaya attığı manasız bir şey onlar yüzünden gri eşofmandan soğudum
üreticilerin elinde erkek gri eşofmanlar kaldı da fake hesaplardan bunu mu yayıyorlar. erkeklerde yav kadınlar hastaymış gri eşofmana dur 5 tane alayım mı diyor acaba. ne anlamı var gri eşofmanın ben mi anlamıyom da görünce noolur gri giyin erkekler falan diyemiyorum. benim gözümde mi bi problem var nedir herkesin görüp benim göremediğim gri eşofmanda...
Saçma sapan bir şey aynı 36.5 numara ayağa sahip olan kadın gibi. Çok takipçili birisi paylaşıyor özenti halk peşinden gidiyor.
O kıyaslamayı anlamadım ya :D
36.5 ve gri eşofman karşılaştırmasını 😅
Hmm tamam o vakit :D
Ricalar 😌✌️
Dandik popüler kültürün dandik oyuncularının yeni akımı; belli oluyormuş...
Tamamda.. çok abartılıyor ya, ne bileyim kızlar da bu kadar Abaza mı 🤦♀️
Hahaha sesli güldüm 😃 doğru söze ne denir
Cevap
68Cevap
Degildir.
Acik renklerden özellikle gri renk, üzerine cizilen bir rengi veya objeyi diger acik renklere gore cok daha net yansitir.
Yani göz gri renge degilde. O ustunde gorunen renk veya objeye odaklanir.
Bir misketi beyaz bir carsafin altina koyup, karsidan, yandan, ustten baktiginiz da onu gormekte zorlanirsiniz.
Ama gri renkte onu cok rahat gorebilirsiniz.
Iste zurnanin zirt dedigi yer burasi.
Gri renk bu sebeple erkegin orasini burasini belli ediyor.
Giymeyin giydirmeyin.
Sevgiliye yasaklanması gereken kadınlardaki parlak tayt etkisi gibi bir etki yaratan sıkıntılı bir kıyafet 😅
Hahah aynen :D
☺️👍
Bu mevzu aslında tamamen reklam amaçlı. Eşofman satan bir Instagram & Twitter sayfası, para karşılığında Twitter'da fenomen olan birkaç kıza bu yazıyı yazdırıyor. Tabi bu yazılar daha sonra SS alınıyor ve başka sayfalara reklam amaçlı paylaşılıyor. Bu mevzu da böyle böyle yayılıyor.
Buna inanan erkek de, gidip o sayfalardan Gri Eşofman siparişi veriyor. Yani tamamen satış odaklı bir reklam politikası. Yoksa olay çekicilik / yakışması değil. Yakıştığını da düşünmüyorum şahsen.
çözemediğim bişey 🙄 ne büyüttüler bu meseleyi be
ben yasaklamam benim yiğidim gri eşofman giyebilir 😀 yakışan herşeyi giyebilir
Evet bende anlamaya çalışıyorum :D tuhaflaşmaya başladı bu durum
hatları belli ediyormuş sözde belli etse ne olacaksa sanki
Ben anlamam arkadaş. Saçma sapan abartılıyor 😃 tav olacak onca başka şey varken dimi ama
bu karıların gözleri nerelerde böyle ya 😂 tövbe tövbe kıçlarından mı uydurdular acaba gri eşofman çok satılsın diye uydurma da olabilir
Bence öyle ya :D daracık olanlarıda var şimdi bu eşofmanların ama onları gece gece paylaşmak istemedim hahahah
Sıradan bir hale geldi artık gerçekten sıktı diyebilirim bu gri eşofman muhabbeti
Bencede ya 🙄
Evet yine hemfikir olduk djdjjcjdjfjcj
Evet çekicidir. Gizemli ama bir o kadar da dikkat çeken bir hava katıyor erkeklere
#erkeklerdeseksiolsun
Kezbanların abarttığı konu:)
Penisin belli olmasından mütevellit bunu abartıyorlar ama penis, çok koyu olmamak kaydıyla her eşofmandan, kumaş pantolondan ve iç çamaşırı kullanmayan erkeklerin kot pantolonlarından dahi belli olur.
Teşhir ettiği gerekçesiyle tercih edilmiyor.
Sanki gri eşofman giyilmediğinde bu muhabbet son bulacak. Dönüp topluma baksalar bu konuya gelene dek nelerin düzeltilmesi gerektiğini görecek insanlar.
Yani neden acaba
Neden siyah değil beyaz değil gri
Yanii eşofman, eşofmandır sonuçta :D
Erkek olarak kalcam büyük olduğu için (erkeklere göre) normalden 1 beden büyük giyiyorum zaten hem kalça çok belli oluyor hemde malaf bide bisiklet sürdüğüm için bacaklarım çok kalın kalın olduğu için kısa gözüküyor yakışan giyer ama ben ne giysem bok
Ayhhh aşığıym geçen okulda grili takimli yakışıklı çocuk gördm saçlar kıvırcık falan kestim çocuğu sksjsj knkamin sevdigiymş vazgectm cocuktn benim sevdigm çocuk gri eşofman giymese bile yakisikli
Cinsellik açısından böyle diyorlar. Erkeklik organı belli olduğu için
İticidir..
Erkek bedeninde uygun durmuyor. Sevgilimin de giymesini istemem.
Çekici bulan kadınlarda ağır abazadır kdlsld
ben giyemiyorum çünki malaf ortaya çıkıyor sonra bütün kızların gözleri orada o zaman kız arkadaşım karşı çıkıyordu dur iyi hatırlattın o nasılsa yok
Gri olunca ne oluyor ya erkekler art niyetle giymez ama kızlar dekolte şeyleri herkes değil ama. bazilari çoğusu art niyetli
Fiziksel olarak iyiyse gri değil başka renkte giyse çekici Dr mesele gri eşofman değil içindeki elbiseyi çekici kılan kişidir..
Ben hiç sevmem gri eşofman itici geliyor bana giymem bile erkeklerin önünü görmek isteyen kızlar böyle şeyler diyor
kizlar çekici oluyorsa kiar öyle istyorsa tabi giyinirisz ama neden gri eşofman bir aviklama yapabilecek biri varsa beklerim
buna niye diye mi sorulur :)
yigidin mali soyunmadanda meydanda
got de kutu gibi cikiyor
tam reklamlar iste
Şey ya o, gri eşofman vücut hatlarını belli ettiği için çekici buluyor hanımefendiler ama benimki küçük. 😂
Lan sen uyumadin ve bana yazmiyorsun 😡😡😒
En son ben yazmışım sende sıra. 😂
Gri eşorfman satışının arttırılması tekstil piyasasının hareketlenmesi için kapitalist sistemin twitter üzerinden üzerimize dayadığı bir algıdır
buna sevindim hanımefendi benimde bir çok gri eşofmanım var ama en sevdiğim renk beyazdır
Paça kısmı lastikli olmazsa ve yüksek tabanlı spor ayakkabı giymezse güzel olur.
hiç sevmem pek
siyah lacivert tercihim en fazla mavidir yani:)
Öyle bir ayrım yok gri eşofman giyiyor diye çekici sayılmaz
Sanırım cinsel organı en çok belli eden renk gri olduğu için böyle diyor kızlar fjdjd
Yani bazılarına yakışıyor, ama herhangibi bi çekiciliği yok
Altına çok sıkı bir boxer giymek lazım yoksa sapıkları gibi çükümüz dışarda geziyor gibi oluyoruz
İçindeki elman atletik biri ise, ne bileyim hayvanmış, Camış mış gibi görünür bence.
Ben gri eşofmanı kadınlara daha çok yakıştırıyorum efendim.. Çok çekici oluyorlar..
Bu insanlarda ne kadar çekilmeye müsaitmiş. 🙄
Eşofman kullanmıyorum.
Sırf biri istiyor diye giymem kendim istersem ancak
Grisi var antrasit var haki yeşil laciverti bile var gene beğeniyorlar yakışıyor diyorlar 😀☺️
Hayir penisi cok belli eder gri siyah giyinmeli veya bol olmali esofman
Her hangi bir özelliği varsa iki üç tane bende alayım Allah Allah ilk defa duydum 🤣🤣
Alayım ben sana canım
Yooo asla ben gri sevmem siyah olabilir 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
pipisi görünüyor cunku belli oluyor griden nefret ederim
Gri olunca penis belli ediyor ya ondan öyle diyorlar ciddiyim
aynısından bugün sipariş verdim sporda giymek için.
ama muhabbeti bu yönüyle bilmiyordum ben.
Degil, bunun olayida pen*si belli ediyormuş bu yani. Boş bişey.
Eşofmanlarım genelde siyahtır. Teşhirciler daha çok kullanıyor galiba griyi.
Bilmiyordum sevgilime alam mı
Alma :D
Hahah aaa neden😂😄
Görüşlere bak 😃
Bizim giyimimize kimse karışamaz 🤣🤣
Siz karışıyorsunuz ama kadınların giyimine
Sizden çaldım zaten 🤣
Hiç hoş deeeiiil 😅
Ve hepte gri eşofman da belli oluyor. ben çok denedim 😁😛
Ziki belli oluyor ayıp be ya ben dışarıda giymem kimseden utanmasam anamdan bacimdan utanırım
Ben giysem siklemezsiniz mk beni erkekten gormuyonuz zaten 😀
Hayir ben yakistirmiorm
Gri eşofmanı bir türlü sevemedim.
keşke sormasaydın bu soruyu :)
Neden :D
penisi gözüken / belli olan erkek çekici midir sorusu ile eşdeğer çünkü gri eşofmanın anlamını bilen için :)
Aslında bu kadar abartılmasını anlamıyorum. Bundan önceki “ilk buluşma” sorusunda çoğu kadın üye “gri eşofmanla gelsin” yazınca. Bu neyin takıntısı diye, bende bunlara takılmak istedim. :D amacını bilmediğimden değil
gri eşofmanla gelsin diyen kadının amacı zaten belli..
ben arttırıyorum çıplak gelsin :)
😅 ne bileyim belki biraz akıllanırlar, bir kaç yorum okurlar ayrıca çekici değil diyen Kadınları gördükçe “yalnız değilmişim” hissi kapladı içimi 😃😃 rahatladım
Çekiciler bence, daha cool gözüküyorlar♥️♥️😍😍😍
Penisi belli ediyor canım.
Ouu. 😈
@BeOriginal Peki sen üç üç mılyar yedi yüz elli milyon sen milyar sen milyon para çekmişsin sen bu parayı sen ne yaptın?
Çok Fransız kaldım. 😂
@BeOriginal https://youtu.be/-ZhjQfQm5O0
Hatırlamaz mıyım? 😈
Siyah tayt giyen kadın daha çekici
#emre00 ®

Hahah :D buna benzedi
😃😃
Sonra? Cevabın ne olur? 😃
Sıfır kıskançlık 🧐 bu işin sonu iyi gözükmüyor :D
ben hiç hoşlanmıyorum
hayır görseldeki iğrenç duruyor mesela
Penis belli olsun diyorlar
Gri eşofman giyen erkek 🤎🤎😊
Şu an giyiyorum. Gri olunca ne oluyor 🙄
Uzun boyluysa yakışır
Hayır değil gri renginden nefret ederim
Gri eşofman sevmiyorum.
Bana çekici gelmiyor ama dikkatimi çekiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?