Çoraplar, tarih boyunca birçok kültürde önemli bir rol oynamıştır. Örneğin, bazı kültürlerde çoraplar, belirli ritüeller veya törenler için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, çorapların stil ve renkleri genellikle bir kişinin kişisel tarzını veya modayı yansıtır. Bu nedenle, çoraplar kültürün bir parçası olarak görülebilir. Ancak, çorapların bir 'kültür' olarak kabul edilip edilmeyeceği genellikle bağlama ve kişisel yoruma bağlıdır.
Çorap bir kültürdür ama ayakkabıyı da çorapsız giymek olmaz bana göre olmaz. Normalde yatarken çorap giymem ama çok soğuk havalarda bir kaç kere mecbur kalıp giydiğim oldu, onun dışında yalın ayak daha rahat.
Çorapsız yapamam, muhakkak giyerim ve hastalanmam bu sayede, çorap giymek hastalıktan da koruyor, gerçi ben sıcak havalarda dahi çorap giymeyi seviyorum, hatta uyurken dahi ayaklarım da çorabım olur her mevsimde.
Çorapsız dolaşan annemin nevzi anlarım da çorapsız ayakkabı giyenleri anlayamıyorum o ayakkabının içine nasıl rahat ediyorlar ayakları terlemiyor mu şahsen ben öyle olsa rahatsız olur
Evet çorapta stilin bir parçası olduğu için kişiliği yansıtır ve tercihler değişir ama erkeklerde beyaz spor çorabı görmekten de gına geldi artık. :P Z kusagı klonlanmıs gibi dolasıyor etrafta.