Arkadaşlar her hafta ne giyiniyoruz paylaşsam olur mu?

Arkadaşlar, Kocama 8 yıldır külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydiriyorum daha önce de anlatmıştım. Eşimle bedenlerimiz ve ayaklarımız da aynı 40 beden olunca bazı kıyafet ve ayakkabı/botlarda böyle ortak kullanımlarımız oluyor. Ben kendime düz kesim ve renkli kıyafetler tercih ediyorum. ic kıyafetimiz ve dış kıyafetlerimiz de ortak olabiliyor. ortak body ler , gömlekler , kazaklar, kot pantolonlar pijamalar, taytlar ve düz renkli saatler ve renkli aksesuarlar ve hırkalar ve ayakkabılar bile eşime giydirdiğim oldu. Kocam bir erkek için zayıf ve yapısız o yüzden ona da uygun benim kıyafetlerim. esim gayet normal bir erkek. naif bir kişilik. insanlara hayır diyemeyen bir yapısı var. Bu haftasonu ortak dolabımızdan koyu gri kilot, m beden koyu gri askılı çıtçıtlı body, gri renk m beden külotlu çorap, M beden düz gri kazak, m beden dar paça slim fit kot pantolon giydirdim. ayakkabi olarak da çok az içten topuklu gri 40 beden kısa bot giydirdim. Gri saat ve gri bileklik de aksesuarları idi. Montu, çantası unisex idi. kazak tam olarak bel hizası ama içinde çıtçıtlı body olduğu icin çorabı ve beli hiç belli olmadı. Çorabı üstüne başka çorap giydirmiyorum nasıl olsa ayağını çıkarmayacak. pantolunun paçasından da çorabı dışarıdan görünmez zaten. Hafta içi ise iç kıyafetini aynı bıraktım, Gömlek siyah alttan çıtçıtlı gömlek Siyah dar paça yüksek bel cepsiz benim pantolonumu ve gömlek üstüne vizon renk bayan düğmeli kazak giydirdim. Ayakkabı olarak bayan gizli içten topuklu siyah botunu giydirdim. Eşim ne diyor bu duruma diye sorarsanız: 8 yıldır alıştı zaten böyle giyinmeye. Kıyafet ve giyinme olayını tamamen bana bırakmış durumda. İtiraz etmiyor benim onun kötü görünmesini istmedigimi biliyor. benimde otoriter olmam onun da sessiz sakin biri olması açıkcası işimi kolaylaştırdı. ne istersem yapıyor ne dersem giyiyor kocam. Böylece ondan emin olmuş oluyorum kontrol altında tutmuş oluyorum onu. bundan sonra her hafta ne giydirdiğimi paylaşmak istiyorum sizinle. ne dersiniz?

Arkadaşlar her hafta ne giyiniyoruz paylaşsam olur mu?