Moda & Stil Iyi akşamlar herkese elbise güzel mi? Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 2 gün önce paylaşmıştım elbise nasıl diye bugün nasip oldu giymek Iyi akşamlar herkese elbise güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Elbisenin üstü desen atlet gibi, altı desen jipon gibi 🤣 kötü çok kötü. Başka elbiselere bak. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jüpon* Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Vücuda oturan elbise var onlar çok daha iyi duruyor Yorumla
Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Canisi begenemedim maalesef kilolu gostermis biraz 1 2 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Anladım cano açık sözlü olduğun için sağol 😊💜 Yorumla Aslı306 +1 yıl Ne demek asko her zaman 🤗🌸 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım biraz kısa şeyler giyin ki kendini iyi hisset ne o uzun 1 3 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Zaten kısa daha çok yakışır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giyin de görelim Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Peki Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Rabbım senı affetsın Cıcegı burnunda tırşek 1 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Ay amin canım Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Erkeksim sen beğenmiyorsan kendini s. ktr git cinsiyet degistir 0 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Tamam canım senin cani gönlün için yapacam hatta ilk sana veririm hem de seni kölem yaparım hadi yallah Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayy çok yakışmış kız hanım hanımcik olmuşsun 😊🌸 1 5 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Teşekkürler canisi Yorumla everkeğii +1 yıl Aşko biraz farklı pozlar ver ama çekilirken :) daha güzel olur Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Aceleden aklıma gelmiyor farklı pozlar birde mağaza çalışanı kabinlerde hızlı olalım diye seslenince bende hızlı olmaya çalışıyorum Yorumla everkeğii +1 yıl Yiaa kıyamamm 😊 olsun sen gene de şöyle şıkır şıkır pozlar ver :) Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Eğer aceleden aklıma gelirse tabi ki de olur aşkım 😌 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Güzel elbise güle güle kullan 1 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Siyah renk daha iyi dururdu bence 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benden güzel olacan diye çok korkuyorum 🥺 1 0 Yorumla
FrkDmrcn1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Harika yakışmış aldınmı elbiseyi 1 9 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Hayır almadım param yok o yüzden Yorumla FrkDmrcn1 +1 yıl Olsun olunca alırsın yakışmış en azından giymek istemişsin giymişsin Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Evet ama saklayacak pek bir yer yok Yorumla FrkDmrcn1 +1 yıl Nasıl ulaşırım sana Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Instagram hesabıni verir misin Yorumla FrkDmrcn1 +1 yıl Nurdan yassana bana Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Peki yorumlardan yazalim Yorumla FrkDmrcn1 +1 yıl Mesj atamıyormusun Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Tamam Yorumla
FrkDmrcn2 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aldımmı elbiseyi yakışmış çok şık 0 2 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Hayır almadim Yorumla FrkDmrcn2 +1 yıl Çok yakışmış ama Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Uf erkek ya 0 4 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Ay evet canım 😌💅 Yorumla Isimbırakmamışsın +1 yıl Samimiyetini çok sevdim knk💓🤜🤛 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Öylemi teşekkürler Yorumla Isimbırakmamışsın +1 yıl Rica ederim🤩🤗 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok vasat bir elbise 0 3 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Bir kişi bu elbiseye ninemin geceliğine benziyor demişti Yorumla Kartopu0 +1 yıl Doğru demiş Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Anladım cano Yorumla
Seyyaravukatt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Adam ol la 0 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Okey bro Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elbisenin üstü desen atlet gibi, altı desen jipon gibi 🤣 kötü çok kötü. Başka elbiselere bak.
Jüpon*
Vücuda oturan elbise var onlar çok daha iyi duruyor
Canisi begenemedim maalesef kilolu gostermis biraz
Anladım cano açık sözlü olduğun için sağol 😊💜
Ne demek asko her zaman 🤗🌸
Canım biraz kısa şeyler giyin ki kendini iyi hisset ne o uzun
Zaten kısa daha çok yakışır
Giyin de görelim
Peki
Rabbım senı affetsın Cıcegı burnunda tırşek
Ay amin canım
Erkeksim sen beğenmiyorsan kendini s. ktr git cinsiyet degistir
Tamam canım senin cani gönlün için yapacam hatta ilk sana veririm hem de seni kölem yaparım hadi yallah
Ayy çok yakışmış kız hanım hanımcik olmuşsun 😊🌸
Teşekkürler canisi
Aşko biraz farklı pozlar ver ama çekilirken :) daha güzel olur
Aceleden aklıma gelmiyor farklı pozlar birde mağaza çalışanı kabinlerde hızlı olalım diye seslenince bende hızlı olmaya çalışıyorum
Yiaa kıyamamm 😊 olsun sen gene de şöyle şıkır şıkır pozlar ver :)
Eğer aceleden aklıma gelirse tabi ki de olur aşkım 😌
Güzel elbise güle güle kullan
Teşekkürler
Siyah renk daha iyi dururdu bence
Benden güzel olacan diye çok korkuyorum 🥺
Harika yakışmış aldınmı elbiseyi
Hayır almadım param yok o yüzden
Olsun olunca alırsın yakışmış en azından giymek istemişsin giymişsin
Evet ama saklayacak pek bir yer yok
Nasıl ulaşırım sana
Instagram hesabıni verir misin
Nurdan yassana bana