Moda & Stil Evde aynı renk hırkam var ama benzer renklerde yeni hırsa alsam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor evde ki hırkamaynı renk Denedğim bu Güncellemeler+1 yıl Bende ki hırka bir tık kalın alayım mı dediğim hırka ince ve evdekine göre uzun Evde aynı renk hırkam var ama benzer renklerde yeni hırsa alsam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aynı renkte olması kötü bir şey değil ama sıkıcı buluyorsan tabiî ki farklı renkleri deneyebilirsin. 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence evdeki daha güzel, alma. 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl ikisinide beğenmedim acikcasi ama 2. bi tane daha alma bence, önce bi aldığını giy 0 0 Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Seni sıcak tutuyorsa ve içine siniyorsa al ben beğendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok güzel değil daha güzel hırkalar var onlardan alsana 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf atabilir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi dakka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bunlar güzel Yorumla Soran +1 yıl Çok kısa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha uzun seviyorsan trendyola bak uzunlarida var Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Birbirine çok benziyor, bence başka renklerde al 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Beğenmedim 🥲 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim hırkam nasıl Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Onu da beğenmedim kızma ama 🥲 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bence alma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alma oyu çok gelirse almayacağım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı renkte olması kötü bir şey değil ama sıkıcı buluyorsan tabiî ki farklı renkleri deneyebilirsin.
Bence evdeki daha güzel, alma. 😅
Teşekkür ederim
ikisinide beğenmedim acikcasi ama 2. bi tane daha alma bence, önce bi aldığını giy
Seni sıcak tutuyorsa ve içine siniyorsa al ben beğendim
Yok güzel değil daha güzel hırkalar var onlardan alsana
Fotoğraf atabilir misin
Bi dakka
Atiyim
Bak bunlar güzel
Çok kısa
Ha uzun seviyorsan trendyola bak uzunlarida var
Birbirine çok benziyor, bence başka renklerde al
Bence alma. Yani benim fikrim
alda giyek ya üşüdük :D
Beğenmedim 🥲